Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Από τον Αλ. Τσίπρα απόψε στο Βελλίδειο / Συνολικό στρατηγικό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από τον Αλ. Τσίπρα απόψε στο Βελλίδειο / Συνολικό στρατηγικό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα

Συνολικό στρατηγικό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας με την αποψινή ομιλία του στα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Από το βήμα του Συνεδριακού Κέντρου "Ιωάννης Βελλίδης", στις 19.00, ο πρωθυπουργός θα αναπτύξει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στη νέα εποχή αλλά και τις πρωτοβουλίες και το όραμα που θα συνθέτουν το ολοκληρωμένο κυβερνητικό σχέδιο, με δεδομένο ότι η χώρα έχει εξέλθει πλέον από την περίοδο των Μνημονίων. Ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι προϊδέαζαν όλο το τελευταίο διάστημα ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει απόψε, μεταξύ άλλων, δράσεις κοινωνικής στήριξης και ελάφρυνσης από την αξιοποίηση του δημοσιονομικού χώρου που θα υπάρξει το 2019.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε σημαντικές επαφές με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ και εν συνεχεία με αξιωματούχους αμερικανικών επιχειρήσεων. Το σημερινό πρόγραμμά του, που ολοκληρώνεται με την ομιλία στο Βελλίδειο, ξεκινά από νωρίς το πρωί με συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τη διοίκηση της ΔΕΘ και στη συνέχεια συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στα περίπτερα της ΔΕΘ

, όπου θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του περιπτέρου της Αμερικής, τιμώμενης χώρας της φετινής διοργάνωσης.

Η επίσημη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ ολοκληρώνεται την Κυριακή το μεσημέρι με τη συνέντευξη Τύπου που παραθέτει στις 13.00.

Ν. ΛΙΟΝΑΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL