Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαψεύστηκαν στον αέρα οι τηλεπαρουσιαστές του ΣΚΑΙ (Video)

Για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν οι τηλεπαρουσιαστές στο ΣΚΑΙ, την ώρα που σχολίαζαν την απευθείας σύνδεση του σταθμού με το νησί της Ιθάκης και τον περίπατο - ξενάγηση από το Δήμαρχο του νησιού στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά το διάγγελμα που επισφράγισε επίσημα την λήξη των μνημονίων στη χώρα.

Την ώρα που έλεγαν τα γνωστά ότι «φοβάται»  να έρθει σε επαφή με τους πολίτες… και μιλούσαν για το ρίσκο στις επαφές με τον κόσμο, μια ηλικιωμένη κυρία έπεσε στην αγκαλιά του Πρωθυπουργού και τον φίλησε: «Εσύ και γιός μου κάνετε επιτυχίες μαζί».

Έσκασαν στο ΣΚΑΙ και δεν το άφησαν έτσι ανταπέδωσαν με ένα πικρόχολο σχόλιο για τις συντάξεις… και σε αυτό όμως όπως φαίνεται θα διαψευστούν…

Λίγο νωρίτερα πολίτες αρκετές φορές σταμάτησαν τον Πρωθυπουργό για να τον συγχαρούν, ή να τον αγκαλιάσουν ή απλά να ευχηθούν για την πορεία της χώρας και το νέο της ξεκίνημα….

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δεν θα γυρίσουμε πίσω

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογικές αναμετρήσεις, υπάρχει η ανάγκη να συνειδητοποιήσει ο κόσμος της Αριστεράς κάποια πολύ βασικά πράγματα. Το πρώτο: η κυβέρνηση έφτασε ώς εδώ δίνοντας την πιο δύσκολη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο