Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Σύγχυση στη Ν.Δ. "εκλογές εδώ και τώρα" ή στις 20 Αυγούστου;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύγχυση στη Ν.Δ. "εκλογές εδώ και τώρα" ή στις 20 Αυγούστου;

«Εκλογές εδώ και τώρα» συνεχίζει να ζητά η Ν.Δ. δια του Μακάριου Λαζαρίδη.

Περα από την τυμβωρυχία που υπηρετεί ουσιαστικά αυτό που θέλει να αποφύγει είναι η έξοδος από τα Μνημόνια που θα σημάνει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας στις 21 Αυγούστου.

Αναμασά ξανά και ξανά μια ξαναζεσταμένη θεωρία των δύο άκρων που έχει κατανήσει ανέκδοτο πια... με τις γνωστές τρομογραφικές δηλώσεις περί υποστήριξης των τρομοκρατών. Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της χωροταξικής αυθαιρεσίας απλά άλλη μια "αλλαγή ατζέντας" και αποπροσανατολισμός...

Στην πραγματικότητα αυτό που ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυρ. Μητσοτάκη και η Ν.Δ. αγωνικά και θέλει να αποφύγει με το αίτημα για εκλογές -αν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας σε αυτό- είναι να μην πιστωθεί η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός την επιτυχή έξοδο από τα Μνημόνια.

Οι συνεχείς αναβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης όπως χθες, από τον οίκο αξιολόγησης Fitch σε ΒB- από Β, δύο βαθμίδες πάνω για την ελληνική οικονομία, λίγο πριν την έξοδο της χώρας στις αγορές... τους κάνει και τρέμουν.

Εφιάλτης για τη Ν.Δ. τα καλά νέα για τη χώρα και τους πολίτες της. Προσδοκά φυσικές καταστροφές, για να μικροπολιτευτεί... αυτό άλλωστε το πεδίο είναι και το μόνο που επιδίδεται και απ' ότι φαίνεται της αρμόζει...

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL