Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς

Eurokinissi

"Αφού έβγαλε ψεύτες τη μισή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο των θεσμών δήλωσε ότι στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα"

Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, έπειτα από τη συνέντευξη του αρχηγού της αντιπολίτευσης στην Suddeutsche Zeitung, όπου δήλωσε ότι «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα».

"Αφού έβγαλε ψεύτες τη μισή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο των θεσμών, επιμένοντας πως η χώρα δήθεν εισέρχεται σε τέταρτο μνημόνιο, μιλώντας σήμερα στην Suddeutsche Zeitung άφησε κατά μέρος τις ασυναρτησίες και δήλωσε πως «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα», σημειώνει δηκτικά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και καταλήγει, "καλωσορίζουμε τον επώδυνο συμβιβασμό του κ. Μητσοτάκη με την πραγματικότητα".

«Στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Suddeutsche Zeitung, μόλις δύο μέρες μετά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ όπου έκανε λόγο για «τέταρτο μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου που θα εκτείνεται για πολλά χρόνια».

«Εμείς λέμε ότι όσο ταχύτερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει τίποτε να προσφέρει στη χώρα. Στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε μια νέα κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον:», ανέφερε χαρακτηριστικά στη γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνοντας στροφή 180° στη μέχρι στιγμής πολιτική τακτική του.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο