Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Ναιμεναλλάδες για τη βία, Ν.Δ. και κανάλια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ναιμεναλλάδες για τη βία, Ν.Δ. και κανάλια

Η Ν.Δ. έχει χρησιμοποιήσει τη βία και το παρακράτος ως μέσο καταστολής των λαϊκών αγώνων πολλές φορές στο παρελθόν ως κυβέρνηση. Πάντα καταδίκαζε με ύφος εισαγγελέα όλους τους άλλους, χωρίς ποτέ να στρέφει το δάκτυλο προς τον εαυτό της που περήφανα θεωρούσε πολύ "δημοκρατικό", πολύ "αστό", πολύ "ευγενή" και δήθεν "εκλεπτυσμένο"...

Σήμερα ως αντιπολίτευση παρακινεί, προτρέπει, ενθαρρύνει και αιτιολογεί τη βία, όχι απ’ όπου και αν προέρχεται- αλλά επιλεκτικά μόνο από τα ακροδεξιά τάγματα "αγανακτισμένων πατριωτών" και παρακρατικών.

M. Σπυράκη: "Το όριο της γελοιότητας να μην ξεπερνιέται. Να δουν στην αυλή τους. Αυτοί που κάνουν τις φασαρίες και αποφάσισαν να καταλογίσουν σε μας είναι οι παρέες τους, τα παιδιά τους. Απ’ ό,τι άκουσα ήταν ο Ρουβίκωνας που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του κ. Κατσίκη" (ΣΚΑΪ).

Απ. Τζιτζικώστας: "Ψάχνουν να βρουν ποιος κρύβεται από πίσω από τις φασαρίες και ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τη βία. Αυτές οι εικόνες και στην κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα, την οδήγησε η ίδια η κυβέρνηση με την επιλογή της να υιοθετήσει, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, χωρίς να πάρει την άδεια της Βουλής, ή να κάνει ένα δημοψήφισμα, αυτή τη συμφωνία".

https://www.youtube.com/embed/tXb4yxHn5YE

Ι. Φωτήλας: "Γιατί να παρέμβει εισαγγελέας; Έχει κάποιο στοιχείο; Αν ήταν κάθε φορά που οι Ρουβίκωνες μπαίνουν σε γραφεία, να γίνεται απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, ή μόνο στον κ. Κατσίκη συμβαίνει αυτό;".

https://www.youtube.com/embed/_XMGMdvq__Y

Κ. Γκιουλέκας: "Τι πιστεύει η κυβέρνηση ότι είναι όλοι αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαμαρτύρονται στα συλλαλητήρια και όλος ο πολιτικός κόσμος (;) που καταγγέλλει αυτή τη συμφωνία. Επιλεκτικές σχέσεις με τους Ρουβίκωνες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι εμείς". "Το αυγό του φιδιού δεν κινδυνεύει να εκκολαφθεί από τη Ν.Δ.".

Τέλος ο χαμηλότονος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκης, που αντικαθιστά τον Άδωνι που πήρε ρεπό λόγω ΚΕΕΛΠΝΟ από τα κανάλια: "Η κυβέρνηση έκανε ένα λάθος και το πιο σοβαρό λάθος πέρα από τη συμφωνία είναι η έπαρση, η οίηση, η αλαζονεία... Όταν άκουσαν οι Έλληνες τη φράση, τους ενόχλησε και γι' αυτό...".

Όλα τα στελέχη της Ν.Δ. δεν παρέλειψαν να καταδικάσουν τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται. Μια αλήθεια ειπώθηκε αυτή την εβδομάδα και ήταν από έναν ένθερμο υπερπατριώτη, τον Μ. Βορίδη: "Θέλω να πέσει η κυβέρνηση τώρα" ούρλιαξε πρωί στον ΑΝΤ1 μαρτυρώντας την απόγνωση...

"Βία, νοθεία, τρομοκρατία είναι η Ν.Δ." πλήθη φώναζαν παλιά... και στην απόγνωσή της, η Ν.Δ. εκεί πισωγυρίζει... Νομίζει ότι την ακολουθούν, αλλά όταν θα αρχίσει το μέτρημα... μεγαλοκαναλάρχες, μισθοφόρους και ακροδεξιούς θα δει μόνο... οι άλλοι θα έχουν πάει διακοπές με την ελπίδα...

Καλές βουτιές...

Υ.Σ. Στο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζετε να βάζετε ταμπέλες "ακροδεξιοί, φασίστες" είπε αυτή την εβδομάδα ο κ. Οικονόμου συμπαραστεκόμενος στους υπερπατριώτες, μακεδονομάχουν διαδηλωτές με τα ρόπαλα....

https://www.youtube.com/embed/xi4QTug4bb4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL