Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΝΕΛ: Η διαπλοκή έχει στοχοποιήσει συγκεκριμένα άτομα, "άρωμα" Ν.Δ. πίσω από τις απειλές (Video)

«Η διαπλοκή έχει στοχοποιήσει συγκεκριμένα άτομα»κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, για τις απειλές σε στελέχη των ΑΝΕΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της Θ. Τοσουνίδης υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ότι υπάρχει "μυρωδιά" Ν.Δ.

«Η πρόταση μομφής ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος της διαπλοκής για να σταματήσει την προσπάθεια εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, στις 20 Αυγούστου». «Ζητάμε κάθαρση του πολιτικού προσωπικού» είπε  αναφερόμενος στις εργασίες της Εξεταστικής και το  ΚΕΕΛΠΝΟ.

Φτάνει να αναρωτηθείτε γιατί μετά το 2015 δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για «επικοινωνία» για το ΚΕΕΛΠΝΟ, σημείωσε. Στόχοι της διαπλοκής είναι ο Πάνος Καμμένος, ο Παύλος Πολάκης καθώς και ο ίδιος και άλλα κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με τον κ. Παπαχριστόπουλο.

«Σφαλιάρα» για την αξιωματική αντιπολίτευση ήταν το 127 που πήραν στην πρόταση μομφής. Έχουν πιαστεί σε μια γνωστή διαφωνία ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ για το όνομα της Fyrom και την αναδεικνύουν ως μείζον θέμα επειδή το θέμα ήρθε στην επιφάνεια», συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μυρωδιά Ν.Δ. πίσω από τις απειλές

Να σημειωθεί ότι και ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης υποστήριξε ότι: «Μετά την χθεσινή καταγγελία του Πάνου Καμμένου για το πογκρόμ απειλών, θα δοθούν όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει η «μυρωδιά» ότι πίσω από αυτά είναι η Ν.Δ.

«Ποτέ δεν μπήκε θέμα συναλλαγής για εθνικά θέματα» ξεκαθάρισε ενώ και ο κ. Τοσουνίδης στον ΑΝΤ1 είπε ότι «δεν ειπώθηκε ποτέ ότι ήταν αντικείμενο συζήτησης στην Κ.Ο. η πρόταση μομφής στο Νίκο Κοτζιά. «Πρέπει να στηριχθούμε τι λέει ένας άνθρωπος που ενώ ψήφιζε δημόσια στην Κ.Ο. μετά ήταν κάπου αλλού;» αναφερόμενος στον Δ. Καμμένο.

Ο κ. Τοσουνίδης όπως και ο κ. Σγουρίδης λίγο αργότερα στην ΕΡΤ είπαν ότι θα κάνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία αυτή καθώς και ότι ζητούν τη διευρυμένη πλειοψηφία για 180 βουλευτές ενώ θα κάνουν ότι μπορούν για να μην περάσει.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια