Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Π. Καμμένος: Εντολές από τα μπουζούκια να ρίξω την «χούντα» δεν παίρνω (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος: Εντολές από τα μπουζούκια να ρίξω την «χούντα» δεν παίρνω (Video)

 Ο Π. Καμμένος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι κατέθεσε την πρόταση μομφής «για να προστατεύσετε την «φούντα», για να προστατεύσετε τους δικούς σας από την Δικαιοσύνη» κάνοντας αναφορές στον υπόδικο επιχειρηματία που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών και το σκάνδαλο Novartis.https://www.youtube.com/embed/kJCFGkwpinQ

Ο Π. Καμμένος επισήμανε ότι όσοι κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε μέλη των τοπικών της Ν.Δ. και τόνισε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. «με οποιονδήποτε τρόπο θα αποτρέψουμε την ψήφιση, θα κάνουν τα πάντα για να μην περάσει» η συμφωνία από την Βουλή όταν αυτή έρθει για κύρωση. Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι η αντιπολίτευση δεν έχει καμία δύναμη για κάτι τέτοιο, αλλά «στους ΑΝ.ΕΛ. ο λαός έδωσε αυτήν την δύναμη, όσο είναι στην κυβέρνηση».

Ο Π. Καμμένος προειδοποίησε ότι ο Στ. Θεοδωράκης κι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι έτοιμοι να μην προβάλλον καμία αντίσταση για την συμφωνία για το Μακεδονικό προκειμένου να μπουν στην κυβέρνηση. Παράλληλα, ο Π. Καμμένος εκτίμησε ότι αν ο Κ. Μητσοτάκης είχε απόλυτη πλειοψηφία θα υπέγραφε στην συμφωνία θυμίζοντας ότι τα στελέχη της Ν.Δ. «είχαν πει το μεγάλο «Ναι» πολύ πριν το πουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».

«Υποκατέστησε την Ν.Δ. ο «Εφιάλτης»

Ο Π. Καμμένος έκανε εκτενείς αναφορές σε παλιότερες διαπραγματεύσεις από τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων κι επί υπουργίας Αντ. Σαμαρά, που είχαν αποδεχτεί όρους παρόμοιους ή και χειρότερους με της σημερινής συμφωνίας. Παράλληλα, ο Π. Καμμένος άφησε υπονοούμενα για τους όψιμους «Μακεδονομάχους» που στο παρελθόν είχαν οικονομικές σχέσεις, παράνομες και νόμιμες, στην ΠΓΔΜ.

Ο Π. Καμμένος θύμισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει ότι ο Αντ. Σαμαράς τον ανέτρεψε «εξαγορασμένος από συμφέροντα» τα οποία και κατονόμασε. Ο Π. Καμμένος σχολίασε ότι σήμερα «υποκατέστησε την Ν.Δ. ο Εφιάλτης» κι επέκρινε στελέχη της Ν.Δ. που φώναζαν «αλήτη, προδότη Σαμαρά», αλλά μετά «φυλάγατε κατουρημένες ποδιές για να σας βάλει στο υπουργικό συμβούλιο».

Ο Π. Καμμένος προειδοποίησε τα στελέχη της Ν.Δ. που σήμερα συμπλέουν με τον Αντ. Σαμαρά και τα στελέχη του ΛΑΟΣ που έφερε στην Ν.Δ. ότι «ετοιμάζεται να σας εγκαταλείψει πολύ σύντομα ο Σαμαράς με το ΛΑΟΣ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL