Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Ακραία σεξιστική επίθεση κατά της Ράνιας Σβίγκου από στέλεχος της ΔΑΠ Μηχανικών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακραία σεξιστική επίθεση κατά της Ράνιας Σβίγκου από στέλεχος της ΔΑΠ Μηχανικών

Ο Βαγγέλης Γυφτοδήμος προέτρεψε τον κ. Κυρανάκη  (συνομιλητή της κ. Σβίγκου σε πρωινό πάνελ) «να σκάσει ένα χαστούκι στην πατσαβούρα δίπλα του να φύγει πίσω από τον Οικονόμου». (στο ΣΚΑΙ)

Η επίδειξη «τσαμπουκά» εναντίον γυναικών και οι επιθέσεις των στελεχών της δεν φανερώνουν τίποτα άλλο από την ακραία αντιδημοκρατική παράδοση που αναδεικνύεται στην επιφάνεια κάθε φορά που η Ν.Δ. «στριμώχνεται» πολιτικά. Τα ακροδεξιά αήθη δύσκολα κρύβονται στο κόμμα της νεοφιλελεύθερης παράταξης.

Το γεγονός κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο fb η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι:

«Τα παρακάτω τα γράφει δημόσια άνθρωπος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών και των συναδέλφων του. Αφορμή η εμφάνιση μου σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ίδιος δηλώνει «μέλος της παράταξης ΔΑΠ Μηχανικών του ΤΕΕ», «μέλος της μόνιμης επιτροπής δημοσίων έργων και μελετών του ΤΕΕ» και «υποψήφιος με τον συνδυασμό Νέα Πορεία στο δήμο Χολαργού-Παπάγου». Καμία έκπληξη, γιατί γράφονται και λέγονται κατά κόρον τα ίδια και χειρότερα ενάντια σε γυναίκες που, φυσικά, δεν ανήκουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξίσου αποκρουστικά κάθε φορά.»

Η Ν.Δ. θα καταδικάσει (τουλάχιστον), την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του στελέχους της ΔΑΠ, ή ο πολιτικός πολιτισμός, ο σεβασμός στη γυναικεία αξιοπρέπεια και ο δημοκρατικός διάλογος είναι κάτι που απλά έχει ξεχάσει;

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL