Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Μια γίδα για πολλές πλάτες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ / Μια γίδα για πολλές πλάτες

Ούτε ένα εθνικιστικό «πανηγύρι» δεν πρόλαβαν να χορτάσουν και έσκασε η βόμβα της Novartis στα θεμέλια του παλαιοκομματισμού. Κι έτσι κάπως άφησαν τα θυμιατά και τις γαλανόλευκες στην άκρη και έπιασαν τα «γλυκόλογα» και τις απειλές... Βλέπουν κουκουλοφόρους παντού, ακόμα και στο FBI!

Τρέχουν τώρα αναμαλλιασμένοι από κανάλι σε κανάλι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τη δημόσια εικόνα τους, μαλώνοντας για το ποιος θα πρωτοκάτσει στην καρέκλα του ΣΚΑΪ.

Νόμοι α λα καρτ, δικαιοσύνη α λα κάρτ... Όταν μετανιώνεις για τους νόμους που ψήφιζες, φωνάζεις για «πολωνοποίηση», «καθεστώς Μαδούρο» και «δίκες της Μόσχας». Καμία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει όταν προέρχεται από τη Ν.Δ. και τον Ευ. Βενιζέλο.

Ευ. Βενιζέλος: «Εναντίον όλων», «Με τον πρωθυπουργό, τον κ. Παπαγγελόπουλο και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης θα ασχοληθούμε μετά τις εκλογές, όταν υπάρξει νέα Βουλή και νέα κυβέρνηση. Τώρα θα ασχοληθούμε με τους συκοφάντες ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς εντός εκτός κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ». «Εγώ απειλώ;» «Τι απειλώ;» «Η Ελλάδα δεν είναι πια κράτος δικαίου». «Έχουν παραβιαστεί όλοι οι δικονομικοί κανόνες» (6.2.2018, ΣΚΑΪ)

Άδωνις μαινόμενος γυρολόγος καναλιών και ραδιοφώνων στη διαπασών, κατά πάντων: Κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, της εισαγγελέα Αθηνών κ. Τουλουπάκη, κατά της δημοσιογράφου Παπαδάκου, κατά της Αννέτας Καββαδία, του πρωθυπουργού, του κ. Παπαγγελόπουλου, του δικηγόρου των μαρτύρων κ. Σαράκη...

Άδ. Γεωργιάδης: «Μου κάνει εντύπωση που η κ. Τουλουπάκη διορίζει εκπρόσωπό της μια δημοσιογράφο και μάλιστα την κ. Παπαδάκου». Δέχεται ο κ. Γεωργιάδης να δικαστεί, αρκεί να μην υπάρχουν «κουκουλοφόροι» (Alpha, 9.2.2018).

Β. Οικονόμου: «Αφού θέλει πολιτικές μαγκιές του Μαξίμου, θα του σπάσω τα χέρια αν τα απλώσει στη Ν.Δ.». «Οι δολοπλόκοι θα πληρώσουν ακριβά» (6.2.2018, ΣΚΑΪ).

Άδ. Γεωργιάδης: «Αν δεν τους κλείσω όλους φυλακή, δεν θα ησυχάσω» «Ο κ. Τσίπρας τα οργάνωσε όλα» και «Αύριο θα καταθέσω μήνυση κατά του κ. Παπαγγελόπουλου και κατά της εισαγγελέα Αθηνών» (7.2.2018, ΣΚΑΪ).

https://www.youtube.com/embed/WE4UQpBb_9A

Άδ. Γεωργιάδης σε Π. Σαράκη: «Στις 1.30 που θα είμαι στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, θα ζητήσω να σας καλέσουν αμέσως να έρθετε στη Βουλή ή θα πείτε ότι δεν υπάρχει το όνομά μου ή θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή σας...» (9.2.2018).

Μ. Σαλμάς: «Σας λέω ένα πράγμα: οι μάρτυρες αυτοί που κατέθεσαν εδώ -ας τους άλλαξαν ταυτότητα- θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Είναι μικρή η Ελλάδα» (6.2.2018). «Ψευδομάρτυρες», «κουκουλοφόροι» «στημένο σκάνδαλο» (7.2.2018, ΑΝΤ1).

https://www.youtube.com/embed/HcdGo4eS5fM

Δ. Αβραμόπουλος: «Σκευωρία από νοσηρά μυαλά», «παραμύθια από κουκουλοφόρους» «ο αλητήριος» (προστατευόμενος μάρτυρας), «κουμάσια» (7.2.2018, ΑΝΤ1).

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει το κλίμα. Δεν θα μείνει πολιτική. Βλάπτει το σύστημα» (Γιακουμάτος). Η έρευνα κατά της διαφθοράς φταίει για τη διαφθορά. Αν κρύβεις κάτι κάτω από το χαλί... το χαλί φταίει γι’ αυτό και κάποιοι φρόντισαν να καθαρίσουν καλύτερα... Μ. Παπασπύρου: «Έχουν λεηλατηθεί τα αρχεία των υπηρεσιών από ελεγχόμενους για την υπόθεση».

https://www.youtube.com/embed/scP9Uvp4Z1A

«Στην περίπτωση Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη Ν.Δ., χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων» είπε ο Γ. Βλάχος στην ΕΡΤ.

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν ξέρω αν τον άκουσε. Ο Άδωνις πάντως κάγχασε από τον Alpha: «Είστε με τα καλά σας; Να παραιτηθώ; Αυτό ήθελε να κάνει ο Κούλογλου στον Στουρνάρα για να του φάει τη θέση». Ο τηλεπωλητής, έμπορος βιβλίων, αρχαιολόγος, ιστορικός, πλέον και νομικός... Ο δοκησίσοφος δεν σταματά πουθενά και φυσικά ποτέ δεν παραιτείται... Καρέκλα, αγάπη του!

https://www.youtube.com/embed/mv_bCDCmN8E

Οι μάρτυρες, δηλαδή, πού θα δούλευαν για να γνωρίζουν; Στο φαρμακείο της γειτονιάς;

Αντί για παραίτηση Γεωργιάδη ακολούθησε διαγραφή Αντώναρου... σε μια επίδειξη δύναμης για το ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στη Ν.Δ.

https://www.youtube.com/embed/zgIonfo_bBk?rel=0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL