Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.2°C15.5°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.3°C
3 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
7 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
AVGILEAKS / Εξωγήινος διά πάσαν... χρήση!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

AVGILEAKS / Εξωγήινος διά πάσαν... χρήση!

Πετυχημένη ομάδα δεν την αλλάζεις. Πάγιος κανόνας που ισχύει τόσο για τους συντηρητικούς όσο και για τους προοδευτικούς. Να, πάρτε για παράδειγμα την πετυχημένη ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή με τον εξωγήινο.

Τώρα που έρχεται η καλλιέργεια της κάνναβης για φαρμακευτική χρήση, αναρωτιέμαι μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο νέος χρησμός του εξωγήινου; Θα το δει ως έμμεσο τρόπο να καθυποτάξει η κυβέρνηση τα μπλόκα των αγροτών; Θα παρουσιάσει κανένα όραμα του τύπου “αγρότες προ κάνναβης και μετά κάνναβη”; Άγνωστοι αι βουλαί του εξωγήινου.

Μέχρι τώρα πάντως ο εξωγήινος όπως αποκαλύφθηκε είναι κάτι σαν το τζουκμπόξ των πολιτικών θέσεων της ΝΔ.

Ρίχνεις μέσα ένα γεγονός και σου βγάζει θέση. Βάζεις μέσα λέξη - κλειδί “δολοφονία” και σου δίνει απάντηση “Κολομβία”. Ξέρεις από πού να πας το θέμα.

Βάζεις λέξη “Εκκλησία - ΣΥΡΙΖΑ”, σου βγάζει “άθεοι” και καταλαβαίνεις πώς να αντεπιτεθείς.

Εκτός από χρήσιμο πάντως, είναι έγκυρο και δοκιμασμένο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληοφορίες, το πρώτο μεγάλο τσεκάρισμα έγινε με τις οικονομικές θέσεις της Ν.Δ. Είχαν δοκιμάσει τη λέξη “φόρος” και είχε βγάλει “παράνομος”. Όταν έβαλαν την εντολή “φόρος - πλούσιοι”, είχε απαντήσει “ανήθικο - εξωπραγματικό” κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των στελεχών που το τέσταραν. Στο τελευταίο τσεκ πανηγύριζαν αφού στις λέξεις “φόρος- πολίτες” είχε απαντήσει “επιβεβλημένο”.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εξωγήινος “τζουκμποξ” σε ορισμένα θέματα βγάζει συνεχώς την ίδια απάντηση. Άμα πληκτρολογήσεις στον εξωγήινο “τηλεοπτικές άδειες”, βγάζει μονότονα “Βόρεια Κορέα”. Στη λέξη “ΣΥΡΙΖΑ” απαντά “κάτω”.

Πάντως θα είναι καλό να του στείλουν ένα μήνυμα πρώτα ότι δεν θα είναι υποχρεωτική η καλλιέργεια κάνναβης, γιατί στο θέμα της ταυτότητας φύλου δεν πρέπει να του είχαν ξεκαθαρίσει από τη Ν.Δ. ότι δεν είναι υποχρεωτική για όλους τους πολίτες άνω των 15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL