Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
avgileaks / Το κίνημα της μπουγάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

avgileaks / Το κίνημα της μπουγάδας

Με λυγμούς ξέσπασε η απλή γυναίκα που άπλωνε τα ρούχα την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωνε την Παρασκευή την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς στο βίντεο που έμελλε να γίνει η αιτία για πολλά και κακόβουλα σχόλια.

“Ηταν σκηνοθετημένο”, “Τα ρούχα ήταν στεγνά και σιδερωμένα”, “Οκτώ το πρωί απλώνει τα ρούχα η ακαμάτρα”, “Σκούρα και άσπρα μαζί τα έβαλε στην μπουγάδα η τεμπέλα” ήταν μερικά από τα σχόλια που προκάλεσε η εμφάνισή της.

“Ο Σταύρος και το επιτελείο του δεν ήθελαν να εμφανίζομαι. Αλλά εγώ έκανα συνέχεια photobombing. Θα ήταν ο Σταύρος στη γειτονιά να αναγγείλει την υποψηφιότητά του κι εγώ θα καθόμουν στον καναπέ; Δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου” μας εξηγεί.

“Όμως εκπέμψατε έναν παραδοσιακό ρόλο της γυναίκας σε ένα κατεξοχήν αντικομφορμιστικό κίνημα, και μάλιστα κριθήκατε ως ακατάλληλη γι' αυτή τη δουλειά από τα social media” τη ρωτάμε και τη βλέπουμε να θυμώνει έντονα.

“Δεν ήταν στεγνά τα ρούχα που άπλωνα, ούτε σιδερωμένα. Δύο ώρες τα τέντωνα για να ισιώσουν για να μην χρειαστεί να τα σιδερώσω μετά” μας εξηγεί και συνεχίζει απαντώντας στα πικρόχολα σχόλια. “Εκεί μας κατάντησε η ΔΕΗ επί ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το μήνυμα ήθελα να στείλω”...

Όσον αφορά την κατηγορία ότι πλένει τα άσπρα με τα χρωματιστά μαζί, μας διευκρίνισε ότι μπουγάδα είχε βάλει μόνο στα χρωματιστά. Τα άσπρα τα έβγαλε έξω να τα αερίσει γιατί το προηγούμενο βράδυ ένα τάγμα άθεων Συριζαίων είχε εισβάλει στο σπίτι για να βρει κρυμμένες εικόνες ακόμη και μέσα στις ντουλάπες.

Αναζητήσαμε τις άλλες οικογένειες στη γειτονιά για να επιβεβαιώσουμε την είδηση, αλλά από ό,τι μάθαμε είχαν ακολουθήσει το επιτελείο του Στ. Θεοδωράκη για να κάνουν αντίστοιχα photobombing στα υπόλοιπα βίντεο της νέας του προεκλογικής εκστρατείας. Θα μπορούσε να είναι και η αρχή ενός νέου κινήματος. Του κινήματος της μπουγάδας. Για την Κεντροαριστερά, ρε γαμώτο....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL