Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Τ. Αλεξιάδης: Πολιτική ατζέντα μας τα προβλήματα των πολιτών, η Ν.Δ. αναζητά σωσίβια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Αλεξιάδης: Πολιτική ατζέντα μας τα προβλήματα των πολιτών, η Ν.Δ. αναζητά σωσίβια (Video)

https://www.youtube.com/embed/RV6lA3YxSdQ

«Η δήλωσή μου ήταν στα πλαίσια μιας αντιπαράθεσης με τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. και ήταν υπενθύμιση για το ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που νομιμοποίησε παρείχε πολιτική κάλυψη για να προστατέψει τους συνεργάτες των Γερμανών» εξήγησε ο κ. Αλεξιάδης.

Όπως επισήμανε πρόκειται για ιστορικά δεδομένα που δεν παραγράφονται. «Μένω στη Νίκαια και είμαστε λίγες μέρες μετά το μπλόκο της Κοκκινιάς, πολλοί γείτονές μου είπαν και λίγα είπες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Είναι σαφέστατο το τι έγινε μετά τον πόλεμο με τους συνεργάτες των Γερμανών». «Η Ν.Δ. κατάγεται από έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο οποίος αγκάλιασε, κάλυψε τους συνεργάτες των Γερμανών. Αυτός ο πολιτικός χώρος τους έδωσε αξιώματα, τους αθώωσε, τους έβαλε σε θέσεις» και όχι βέβαια η Αριστερά, συμπλήρωσε.

Επιπλέον ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε «προσπαθήσατε να πιαστείτε από ένα σωσίβιο που δεν πιάστηκαν οι άλλες χώρες της Ε.Ε., 8 μόνο από τις 27 χώρες υπέγραψαν το κείμενο αυτό. Επιμένει η Ν.Δ. σε αυτό;» «Προσπάθησε η Ν.Δ. για άλλη μια φορά να πιαστεί από κάτι που δεν ήταν σημαντικό» κατέληξε.

"Η Ν.Δ. βάζει την ατζέντα με βάση όσα λένε ορισμένα ΜΜΕ τα οποία χρησιμοποιούν σταλινικές μεθοδεύσεις" τόνισε ο κ. Αλεξιάδης και ανέφερε χαρακτηριστικά το ψέμα του εκπροσώπου της Ν.Δ. για το πετρέλαιο θέρμανσης που όμως δεν έπαιξε πουθενά.

Σε αναδίπλωση αναγκάστηκε η Ν.Δ. ωστόσο ο βουλευτής της Ιάσονας Φωτήλας ενώ ξεκίνησε την τοποθέτησή του βλέποντας σήμερα πλέον διαφορές ανάμεσα σε κομμουνισμό και ναζισμό στη συνέχεια ανέτρεψε ο ίδιος όσα πριν λίγο είχε δηλώσει υποστηρίζοντας και πάλι ότι η κυβέρνηση «απομονώνει τη χώρα και τη φέρνει σε δύσκολη θέση με ανόητες δηλώσεις».

Το πως απομονώνει τη χώρα τη στιγμή που 19 χώρες της Ε.Ε. δεν συμμετείχαν στο συνέδριο της Εσθονίας οφείλει να το εξηγήσει η Ν.Δ., αλλά μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε να το πράξει...

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL