Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Κοίτα ποιος διχάζει; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοίτα ποιος διχάζει; (Video)

https://www.youtube.com/embed/qSd1uCKxhkM

Με ποιο πολιτικό όφελος επιδιώκει μια κυβέρνηση το διχασμό, δεν εξήγησε. Προφανώς θεωρεί ότι είναι η μοναδική στα πολιτικά χρονικά κυβέρνηση που αρέσκεται να πυροβολεί τα πόδια της.

Επιβεβαίωσε δε, απόλυτα τον ακροδεξιό κατήφορο για τον οποίο έκανε λόγο μόλις δευτερόλεπτα πριν η κ. Καφαντάρη και παρά την εισαγωγή του που παρουσίασε μια Ν.Δ. ως «δύναμη σταθερότητας» χρέωσε στην κυβέρνηση από τη Μαρφίν, ως τα Εξάρχεια και τα άβατα.

«Διχάζετε, κατηγορείτε, μιλάτε εσείς για διχασμό που βγάζατε τον κόσμο στους δρόμους. Εσείς που δημιουργήσατε τη Μαρφίν» είπε ο κ. Κατσανιώτης.  Το απογοητευτικό σε αυτού του είδους την ακραία λαϊκίστικη αντιπολίτευση που επιλέγει η Ν.Δ. να πολιτεύεται είναι ότι εξισώνονται απόλυτα οι διαφορές ανάμεσα στον άνθρωπο και το χρυσόψαρο.

Αναπόφευκτα θα πρέπει ο βουλευτής της Ν.Δ. να ανατρέξει στις αποφάσεις των δικαστηρίων για την υπόθεση της Μαρφίν, όχι από δημοσιεύματα της ΑΥΓΗΣ αλλά της Καθημερινής και του Πρώτου Θέματος, αν ενδιαφέρεται να μην διχάζει, να μην παραπληροφορεί και να μην ψεύδεται.

Αντίθετα άλλοι είναι αυτοί που επιδιώκουν πολιτικά οφέλη από την ακροδεξιά και τον "διχασμό" που καλλιεργούν με ανακοινώσεις και πρωτοσέλιδα στα φιλικά ΜΜΕ με ανίερους συμψηφισμούς.

Όποιος διαφωνεί... διχάζει φαίνεται να πιστεύουν στη Ν.Δ. και επιτίθενται σήμερα με ανακοίνωσή τους στην ΑΥΓΗ με αφορμή το πρωτοσέλιδό της σε συνέχεια της πολεμικής που δέχεται από το πρωί η εφημερίδα από κανάλια και δημοσιεύματα του διαδικτύου που πρόσκεινται στον πολιτικό τους χώρο.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL