Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία (Video)

Ο κ. Λιαρόπουλος κατά την κατάθεσή του εκτίμησε ότι το ν/σ θα μπορούσε να είναι κόσμημα στο χώρο της υγείας επέρριψε όμως ευθύνες κακοδιαχείρισης στον κ. Μαρτίνη, τον οποίο χαρακτήρισε ως "δικομανή". Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρτίνης είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ότι "Δεν θα σχολιάσω τίποτα για τον κ. Λιαρόπουλο. Θέλω να ξεχάσω και την ύπαρξή του".

Στον έλεγχο που διενήργησε ο κ. Λιαρόπουλος εννέα άτομα καταγγέλλονται ως αργόμισθα μεταξύ των οποίων ο σύζυγος της κ. Γεννηματά, Αν. Τσούνος, η Άννα Παναγιωταρέα και το στέλεχος της Ν.Δ. στο συνδυασμό Πατούλη και πρ. γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Τότα Χατζοπούλου.

Ο δημοσιογράφος  Γ. Ντάσκας που είχε ερευνήσει την υπόθεση για το σκάνδαλο του Ντυνάν κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή δήλωσε ότι υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Επιπλέον τόνισε ότι δεν είναι όλο το πολιτικό σύστημα αλλά "ορισμένες πολιτικές οικογένειες" που "ήθελαν τον Μαρτίνη εκβιαζόμενο, ως μαριονέτα στον Ερυθρό Σταυρό και το Ερρίκος Ντυνάν για να μπορούν να διορίζουν και να παίρνουν υψηλούς μισθούς". 

Ενημέρωση, επιμέλεια: Κατ. Μπρέγιαννη

//v.24liveblog.com/live/?id=1396262

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL