Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
avgileaks / Φανουρόπιτα κανείς;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

avgileaks / Φανουρόπιτα κανείς;

Δεν σταματούν να χτυπάνε τα τηλέφωνα στο γραφείο της Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την αποκάλυψή της για το πετυχημένο τάμα που έκανε.

Οι περισσότεροι, πέρα από τις ευχές, όπως είναι φυσικό, τηλεφωνούν γιατί επιθυμούν να μάθουν λεπτομέρειες. Πού το έκανε. Τι ακριβώς έκανε. Τι φορούσε όταν το έκανε και τι προετοιμασία είχε κάνει προτού προχωρήσει στο τάμα.

“Για το μόνο που δεν θα χρειαστεί να κάνει τάμα η Άννα - Μισέλ είναι για την επανεκλογή της” ήταν το πικρόχολο σχόλιο των συναδέλφων της, αφού μέσα σε λίγες ημέρες εκτίναξε τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις - εξπρές.

Όμως όλα τα καλά έχουν και μια κακή πλευρά. Μόνο που η κακή πλευρά έπεσε στο κόμμα της. Αφού οι ψηφοφόροι τηλεφωνούν στα κεντρικά γραφεία στο Μοσχάτο και οργισμένοι ζητούν από τον πρόεδρο να ακολουθήσει την τακτική της Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου στα βασικά ζητήματα. Επτά στους δέκα ζητούν να γίνει τάμα για να γίνουν γρήγορα εκλογές. Δεκαεπτά στους δεκαεννιά προτείνουν και τάμα και ξεμάτιασμα. Και τέλος δέκα στους πέντε (ναι, σωστά διαβάσατε, όλοι δώσανε διπλή ψήφο) προτείνουν τάμα προστασίας στον Άδωνι από τις εξεταστικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους χιλιάδες που τηλεφωνούν πάντως για να δώσουν μια προτροπή, μια πρόταση, κατεγράφη και ένα μήνυμα ενός κακόβουλου πολίτη που τόλμησε να πει στην τηλεφωνήτρια της Ν.Δ.: “Καλά, βρε παιδιά! Αφού ξέρετε να κάνετε πετυχημένα τάματα, δεν κάνετε κι ένα να βγούμε από τα Μνημόνια;”.

ΥΓ.: Με τον πιο έντονο τρόπο διαψεύδουν οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έφτιαξε εκλογική... φανουρόπιτα. “Εμάς δεν μας μοίρασε κομμάτι την Πέμπτη, όπως γράφουν στο Διαδίκτυο” τόνιζαν με νόημα κύκλοι του προέδρου σε κύκλους της στήλης “Avgileaks”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL