Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Τηλεπαραθυρα / Στο επόμενο λεπτό «οι τηλεοπτικοί δείκτες» σας θα δείχνουν... Κικίλια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεπαραθυρα / Στο επόμενο λεπτό «οι τηλεοπτικοί δείκτες» σας θα δείχνουν... Κικίλια

Μακρόν, Μακρόν πηγαίναμε... Γεμίσαμε φανατικούς μακρονίστας, Μητσοτάκης, Άδωνις, Βορίδης, μακρονίστας και στο ΠΑΣΟΚ η κ. Χριστοφιλοπούλου, ο κ. Κεγκέρογλου, μακρονίστας και στον ΣΚΑΪ.

Κακό δεν το λες, αν δεν συνοδευόταν με την μπαλτακικής εμπνεύσεως «θεωρία των δύο άκρων» και αν ο κ. Βορίδης δεν συμφωνούσε, από τα ακροδεξιά όμως, κατηγορώντας τη Λεπέν για «σοσιαλίζουσες πρακτικές».

Ζήλεψαν το άρωμα νίκης και έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τον νέο φέρελπι τεχνοκράτη πολιτικό που πάσχει από πολιτική ασάφεια, αλλά του έλαχε να ηγηθεί του αντιφασιστικού εκλογικού αγώνα κατά της Λεπέν.

Άλλωστε, τα εγχειρίδια των αρίστων που μελετούν εντατικά δεν προβλέπουν εκλογικά αποτελέσματα που δεν επιτρέπουν την είσοδο δεξιών και σοσιαλιστών στον β’ γύρο. Πώς να μιλήσουν για ποσοστά που και των δύο μαζί δεν αγγίζουν καν το 30%. Άρα... Μακρόν, Μακρόν...

«Η πολιτική του Κ. Μητσοτάκη εκφράζεται από τον Μακρόν» είπε ο κ. Σκρέκας (ΣΚΑΪ). Ή, αλλιώς, όταν βλέπεις την εξουσία με το κιάλι και σώνει και καλά πρέπει να πιστέψουν οι άλλοι ότι κάπου..., για κάποιο λόγο, νίκησες κι ας υποστήριζες Φιγιόν που έχεις και την ίδια μέρα γενέθλια.

Γ. Βρούτσης: «Βεβαίως συνδέονται Μελανσόν και Λεπέν» Π. Ρήγας: «Μη μιλάτε σε μας για άκρα, με αντιπρόεδρο τον Άδωνι που υμνούσε τη χούντα». (ΣΚΑΪ)

«Εκείνο που ζητάμε είναι την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη το δεύτερο κόμμα», «για να επιβάλει προοδευτική διακυβέρνηση», χωρίς όμως να συγκυβερνήσει με κανέναν ούτε Ν.Δ., ούτε ΣΥΡΙΖΑ». Από τον πάτο που είναι πάνε κατευθείαν για αυτοδυναμία. Πολύ λογικό. (Τετάρτη, ΣΚΑΪ)

4ο Μνημόνιο φωνάζουν Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και λοιποί συγγενείς, όμως όταν η αριστερή κριτική δανείζεται τη δεξιά συνθηματολογία, κάτι πολύ λάθος πηγαίνει, σύντροφοι. Ο κ. Δελής του ΚΚΕ επικαλέστηκε διαρροές και δημοσιογραφικά δημοσιεύματα (ΕΡΤ). Γραμμή χαράζει ο Άδωνις και τα μιντιακά φερέφωνα. Καμία ελπίδα.

«Εξαγριώνετε τον κόσμο που σας ακούει» λέει ο Σοφιανός του ΚΚΕ και χαμογελά ο Βορίδης, που δεν χρειάστηκε να μιλήσει γιατί «καλύφθηκε» από τον προηγούμενο. (ΑΝΤ1)

Αφού ο κ. Κεγκέρογλου επέδειξε ύψιστη κοινωνική ευαισθησία καθυβρίζοντας «χουντικό» τον συνταξιούχο, καταγγέλλοντάς τον ως «συνδικαλιστή» (Τρίτη, ΑΝΤ1), την επόμενη μέρα μίλησε για «κρατικοποιήση του συνδικαλισμού» (Τετάρτη, ΣΚΑΪ) από την κυβέρνηση, επιπλήττοντας την κ. Αχτσιόγλου που καθιερώνει την Πρωτομαγιά ως επίσημη αργία αντί «να διαπραγματευτεί καλύτερα για τις συλλογικές συμβάσεις», «πράγματα που πήγαν θυσία στο 4ο Μνημόνιο».

Ο ακηδεμόνευτος συνδικαλισμός του κ. Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ των “μενουμεευρωπαίων” έβγαλε σχετική ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά.

Ωραία συνέντευξη πήρε ο Αλ. Τσίπρας από τον Ν. Χατζηνικολάου. Μέχρι και ερώτηση με τον 90χρονο παππού που τουιτάρει είχε.

«Ο Αλέξης πρέπει να πληρώσει. Θα κάνει τα πιο βαριά του Μνημονίου για να υπάρξει νέμεσις και μετά θα ξεκινήσουμε από το 0»: Ο αντισυστημικός (κατά Παπαδάκη) κ. Καμπουράκης την επόμενη μέρα της συνέντευξης Τσίπρα, με το παρεάκι του στο γνωστό καφενείο του ΑΝΤ1 σε άλλη μια επιχείρηση αποδόμησης.

«Προσπαθούν να βάλουν 30.000» είπε ο κ. Σκρέκας για «τον καινούργιο κομματικό στρατό» και τη μονιμοποίηση των όμηρων συμβασιούχων στους δήμους. Μόνο που ο «στρατός» αυτός είναι και παλιός, και δικός τους...

Του το θύμισαν στον ΣΚΑΪ και εξερράγη: «Είναι τρόπος αντιμετώπισης αυτός; Όταν υπάρχει ΚΕΠ αναρχικών στα Εξάρχεια, κατάληψη στον Βύρωνα, ανομία και ασυδοσία;»

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τους «τηλεοπτικούς δείκτες»* σας, πιθανόν να κόλλησαν στη λάσπη.

* «Τηλεοπτικοί δείκτες»: Ευφάνταστος νεολογισμός τεχνοκρατικής εμπνεύσεως του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Βασίλη Κικίλια, κατά το διάγγελμα - σχολιασμό της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL