Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Δ. Βέττας: "Έρχεται η εξεταστική, το σκούξιμο κάποιων να φύγει ο Τσίπρας κάτι άλλο κρύβει" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Βέττας: "Έρχεται η εξεταστική, το σκούξιμο κάποιων να φύγει ο Τσίπρας κάτι άλλο κρύβει" (Video)

https://www.youtube.com/embed/ozLVrxBSBhUΑπαντώντας στις ύβρεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. κατά του Πρωθυπουργού που προηγήθηκαν σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο κ. Βέττας υποστήριξε ότι:

«Ο πόνος, το σκούξιμο κάποιων να φύγει ο τυχοδιώκτης Τσίπρας κάτι κρύβει, φόβο, ενοχές, υπογραφές, αλλά κάτι κρύβει. Όποιος δεν φοβάται καλώς να μη φοβάται. Αλλά να μην παριστάνει τον μάγκα τώρα, να περιμένει τα πορίσματα της εξεταστικής".

Στην αρχή της τοποθέτησής του τόνισε: «αν κάποια παιδάκια έχουν φύγει από τα υπουργεία τους την τελευταία μέρα και έχουν υπογράψει και έχουν ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο, αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα στο βαθμό που της αναλογεί να μην κλείσει η Βουλή 9 Μάη όπως το 2009, η Βουλή θα παραμείνει ανοικτή κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και αν κάποια παιδάκια, πολιτικούς τενεκέδες τους αποκαλώ, οι οποίοι έβαλαν τις υπογραφές τους φαρδιά πλατιά και ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο, τον Έλληνα πολίτη και τη ζωή του. Να ξέρετε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγηθούν όπου πρέπει».

Ωστόσο το «ύφος» του κ. Βέττα ενόχλησε τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Δήμα όχι όμως και οι ύβρεις του Αδ. Γεωργιάδη που προηγήθηκαν τις οποίες «δεν άκουσε». Ο κ. Δήμας παρά του ότι μίλησε υπέρ ενός «πολιτικού πολιτισμού» αρνήθηκε να κατακρίνει τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. για τις ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού της χώρας που πλήττουν τον κοινοβουλευτισμό και προσβάλλουν θεσμούς της Δημοκρατίας.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL