Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Βούτσης: Από τους 11 υπουργούς που κλήθηκαν να απαντήσουν στο κοινοβούλιο, προσήλθε μόνο ένας!

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε το ότι σήμερα στη Βουλή συζητήθηκε μόλις μία επίκαιρη ερώτηση λόγω απουσίας των Υπουργών από το κοινοβούλιο. Ο Ν.Βούτσης κατήγγειλε καλλιεργείται «κλίμα πολιτικού Μιθριδατισμού» * Video

 

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε το ότι σήμερα στη Βουλή συζητήθηκε μόλις μία επίκαιρη ερώτηση λόγω απουσίας των Υπουργών από το κοινοβούλιο. Μετά την ανακοίνωση της αναβολής των συζητήσεων από την Προεδρεύουσα Μ. Κόλλια Τσαρουχά, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης μετέφερε την «οδυνηρή έκπληξη για την συνεχιζόμενη απουσία Υπουργών.

Νομίζω το σκόρ έχει φτάσει το 1 – 11». Όπως είπε, καλλιεργείται «κλίμα πολιτικού Μιθριδατισμού», ώστε να συνηθίσουν όλοι στην απουσία κοινοβουλευτικού ελέγχου, ενώ σημείωσε ότι «δεν έγινε σχόλιο από το Προεδρείο που άλλες φορές σχολίαζε». «Ουδείς πείθεται ότι 10 Υπουργοί την Παρασκευή το πρωί έχουν κώλυμα», τόνισε ο Ν. Βούτσης και πρόσθεσε ότι δεν είναι μόνο οι ύβρεις, είναι η απουσία από τη Βουλή που δημιουργεί εντυπώσεις. «Όσο και αν με λυπεί θα συμφωνήσω μαζί σας», σχολίασε η Προεδρεύουσα Μ. Κόλλια Τσαρουχά και πρόσθεσε: «είναι θέμα της κυβέρνησης και των Υπουργών. Κάποιοι, όχι όλοι, εκτίθενται στο σημείο αυτό».

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις