Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Ν. Βαλαβάνη: Προοπτική αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Βαλαβάνη: Προοπτική αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

//www.youtube.com/embed/mAIdfTg8c58?rel=0

Για πρώτη φορά σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις μπορούμε να πούμε ότι ενδέχεται να υπάρξει προοπτική αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η Ν. Βαλαβάνη στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά τις κυβερνήσεις συνεργασίας και θα απευθυνθεί σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα, για όσο το δυνατόν ευρύτερη στήριξη του από τον ελληνικό λαό. Η λύση της αυτοδυναμίας είναι μια λύση ανάγκης και όχι προτίμηση για εμάς συμπλήρωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενάντια στην πόλωση γιατί αυτό αποκρύπτει την ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τις ενδεχόμενες λύσεις που θα μπορούσαν να βρεθούν. Το πρόγραμμα μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετο, με τις πολιτικές που μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί στη χώρα και με βάση αυτό θα αποφασίσουν οι πολίτες.

Σχολιάζοντας την δημοσκόπηση που παρουσίασε αυξημένα τα ποσοστά όσων θα επιθυμούσαν τον λεγόμενο ιστορικό συμβιβασμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι αυτό είναι εντελώς άστοχο, αντίθετα μάλιστα, ο κόσμος της Αριστεράς ένα από τα πάγια αιτήματά του και αυτό που σταθερά υποστηρίζει είναι η συμπόρευση ολόκληρης της Αριστεράς.

Ας σημειωθεί ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει διεξόδους καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω της και ανασύρει σενάρια είτε αποσταθεροποίησης, είτε έντονης πόλωσης προσπαθώντας να δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος, στις επικείμενες ευρωεκλογές. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα που η Ν. Βαλαβάνη δέχθηκε κακόβουλο σχόλιο ακόμα και για τον εμπρησμό της Marfin(!!!) από τον βουλευτή της Ν.Δ.. Τρομοκράτες, άθεοι, εμπρηστές, που θα οδηγήσουν τη χώρα στον όλεθρο είναι μερικά από τα ευφάνταστα επιχειρήματα της κυβέρνησης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα ο μόνος παράγοντας αποσταθεροποίησης δεν είναι ούτε, οι εκλογές, ούτε βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η κυβέρνηση μιας μειοψηφίας, που θα κληθεί να αποφασίσει για νέα μέτρα και νέα μνημόνια.

Κατερίνα Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL