Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
19 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
14 °C
12.1°C16.6°C
1 BF 92%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.3°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 100%
Διευθυντής 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διευθυντής 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων

- Διευθυντής 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων: Παράτυπη διαδικασία στο ΠΥΣΔΕ Δυτικής Αττικής σχετικά με την πλήρωση θέσης προσωρινού διευθυντή στο 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, διαπιστώνουν οι Γιώργος Πάντζας, Τάσος Κουράκης, Αλέξης Μητρόπουλος, Τζένη Βαμβακά, Γιάννης Αμανατίδης, Μαρία Κανελλοπούλου, Έφη Γεωργοπούλου, αναφέροντας ότι επελέγη η δεύτερη υποψήφια, αν και είχε λιγότερα μόρια (υπουργείο Παιδείας).

- Σιδηρόδρομος Πελοποννήσου: Την επαναλειτουργία των σιδηροδρομικών αξόνων στην Πελοπόννησο ζητούν οι Θανάσης Πετράκος, Έφη Γεωργοπούλου, Κώστας Ζαχαριάς, Μαρία Κανελλοπούλου, Δημήτρης Κοδέλας, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Ευγενία Ουζουνίδου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, θυμίζοντας ότι δόθηκαν 70 εκατ. για την αναβάθμισή του, 35 εκατ. για αγορά συρμών, ενώ σταμάτησαν και τα εκδρομικά δρομολόγια λόγω αδυναμίας εξασφάλισης του περιτυπώματος (υπουργεία Υποδομών, Τουρισμού).

- Αναισθησιολόγος νοσοκομείου Πρέβεζας: Με ένα μόνο αναισθησιολόγο είναι το νοσοκομείο Πρέβεζας, επισημαίνει ο Κώστας Μπάρκας, ζητώντας να καλυφθούν οι κενές θέσεις (υπουργεία Υγείας, Εργασίας).

- ΤΕΙ Τρικάλων: Με απώλεια του χειμερινού εξαμήνου κινδυνεύουν οι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ Τρικάλων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, εξαιτίας της μη διεξαγωγής πάρα πολλών μαθημάτων, προειδοποιούν οι Παναγιώτα Δριτσέλη και Τάσος Κουράκης, αναφέροντας ότι 3 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα οι διαλέξεις σε πάρα πολλά μαθήματα δεν έχουν καν ξεκινήσει, ενώ δεν λειτουργεί καθημερινά ούτε η βιβλιοθήκη (υπουργείο Παιδείας).

- Δημοτικό κολυμβητήριο Πύργου: Την επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητήριου Πύργου, που λειτούργησε δύο εβδομάδες το 2010, λίγες μέρες το 2011 4 μήνες το 2012, ζητεί η Έφη Γεωργοπούλου προτείνοντας την απόκτηση ισοθερμικής κουβέρτας για μείωση των καυσίμων θέρμανσης του νερού κατά 50% (υπουργεία Πολιτισμού, Εσωτερικών, Οικονομικών).

- Δικαστήρια Λιβαδειάς, Θηβών: Τα προβλήματα ασφάλειας στα δικαστικά μέγαρα Λιβαδειάς και Θήβας, επισημαίνει ο Γιάννης Σταθάς, προτείνοντας έλεγχο εισερχομένων, φύλαξη από την αστυνομία, τοποθέτηση προβολέων περιμετρικά, αγορά ανιχνευτή μετάλλων και μηχανήματος για τον έλεγχο της εισερχόμενης αλληλογραφίας (υπουργεία Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης).

- Τηλεμαραθώνιος ΕΡΤ για Γάζα: Από το 2009 "΄λιμνάζουν" περίπου 1,2 εκατ. ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί από τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για την ανέγερση νοσοκομείου στη Γάζα, επισημαίνουν οι Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ρωτώντας αν έχει διατεθεί και που το ποσό αυτό (υφυπουργός στον πρωθυπουργό για τη ΔΤ, υφυπουργό στον πρωθυπουργό, υπουργείο Εξωτερικών).

- ΚΔΑ και ΚΑΤ ΕΛΤΑ: Με αφορμή την αποδυνάμωση των δύο Κέντρων Διαλογής Αττικής των ΕΛΤΑ, του ΚΔΑ (Κέντρο Διαλογής Αττικής) και του ΚΑΤ (Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου), οι Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη, Αλέξης Μητρόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Κώστας Μπάρκας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Γιάννης Σταθάς και Δημήτρης Τσουκαλάς, ζητούν να σταματήσουν οι μετακινήσεις - διώξεις (υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών).

- Πλημμύρες Ρόδου, Καλύμνου, Ψερίμου: Μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων και την επανόρθωση των καταστροφικών ζημιών από τις πλημμύρες που έπληξαν τα νησιά της Ρόδου, Καλύμνου και Ψερίμου, ζητεί ο Δημήτρης Γάκης προτείνοντας υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων, την κατασκευή συμπληρωματικής γέφυρας στην Κρεμαστή, τη δημοπράτηση της νέας εισόδου της Ρόδου, την κήρυξη των πληγεισών περιοχών ως πλημμυρόπληκτων, την επαναξιολόγηση των χαρτών επικινδυνότητας πλημμύρας και την αποζημίωση των πληγέντων (υπουργεία Υποδομών, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημοσίας Τάξης, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Οικονομικών, Επικράτειας).

- Παναρκαδικό νοσοκομείο: Την καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας ότι στις αποθήκες του Παναρκαδικού νοσοκομείου υπάρχει αναξιοποίητος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αξίας 3 εκατ. ευρώ, μεταφέρει ο Κώστας Ζαχαριάς, τονίζοντας ότι βρίσκεται στις αποθήκες από το 2009 (υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης).

- Διοικητικοί υπάλληλοι Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Την ακύρωση της υπουργικής απόφασης που προβλέπει τη διαθεσιμότητα - απόλυση των 33 διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προτείνουν οι Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Τάσος Κουράκης, σημειώνοντας ότι η έκθεση των πρυτανικών αρχών αναφέρει ότι χρειάζονται 47 επιπλέον διοικητικούς υπαλλήλους (υπουργείο Παιδείας).

- ΦΠΑ αγροτών στο Ηράκλειο: Καθυστέρηση στην επιστροφή ΦΠΑ για το έτος 2012 σε εκατοντάδες αγρότες του νομού Ηρακλείου, επισημαίνουν οι Μιχάλης Κριτσωτάκης και Μαρία Διακάκη, προσθέτοντας ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην απουσία προσωπικού από την Α' ΔΟΥ Ηρακλείου (υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL