Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Στα ψιλά / Στη δούλεψη του Μητσοτάκη και της Δεξιάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Στη δούλεψη του Μητσοτάκη και της Δεξιάς

Όσο εσείς ζητάτε την παραίτηση Χρυσοχοΐδη, αυτός να ξέρετε πως κοιτάει τον ίσκιο του και καμαρώνει με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που σταθερά τον έχουν για δημοφιλέστερο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όσο εσείς του χρεώνετε τους αστυνομικούς με τα λυμένα χέρια που δέρνουν, βασανίζουν, εξευτελίζουν και καταπατούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, τόσο αυτός ψηλώνει από τους πόντους που του δίνουν οι ψηφοφόροι της Δεξιάς.

Ας μη γελιόμαστε. Γι’ αυτό τους ψήφισαν. Γι’ αυτό τους έφεραν στην εξουσία. Για τη νομιμότητα. Για την τάξη. Για την πάταξη κάθε αντίθετης φωνής. Για να τσακίσουν όσους δεν συμμορφώνονται. Και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εμφανίζεται ως ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Εκεί όπου εσείς φανταζόσασταν έναν Βορίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε έναν γενίτσαρο -όπως τον χαρακτήρισε η Μάρω Δούκα-, για να κάνει όλη τη βρόμικη δουλειά.

Στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές, στις ταράτσες, αλλά και στη Βουλή με το πρόσφατο νομοθετικό του τερατούργημα. Και όσο το κλομπ θα πέφτει αδιακρίτως πάνω σε απροστάτευτα κορμιά, τόσο θα ανεβαίνει η δημοτικότητα του κ. Χρυσοχοΐδη στο δεξιό και ακροδεξιό ακροατήριο. Όσα περισσότερα τα ανοιγμένα κεφάλια, τόσες και οι μονάδες της δημοφιλίας του από τη σκληρή Δεξιά, που τον στηρίζει και τον επιβραβεύει για τις μεθόδους και τις πρακτικές του.

Μην περιμένετε λοιπόν παραιτήσεις ούτε και αποπομπές για τις πολιτικές αθλιότητες και τις προβοκάτσιες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, διότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αποδειχτεί το πλέον χρήσιμο εργαλείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μην περιμένετε να ιδρώσει το αυτί κανενός με τις καταγγελίες αστυνομικής βίας που εδώ και ένα χρόνο έχει χρεωθεί ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ.

Γιατί τα βίντεο με τους άγριους ξυλοδαρμούς και οι φωτογραφίες με τον απάνθρωπο εξευτελισμό συλληφθέντων που εσείς προβάλλετε ως κατηγορητήριο κατά του κ. Χρυσοχοΐδη είναι αυτά για τα οποία οι φανατικοί οπαδοί του δόγματος του Νόμου και της Τάξης τον επιβραβεύουν σε κάθε ευκαιρία.

Στη δούλεψη των νόμιμων ιδιοκτητών της χώρας έχει μπει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σαν υπεργολάβος της σκληρής Δεξιάς, και με τα μέχρι σήμερα κατορθώματά του έχει βγάλει ασπροπρόσωπα τόσο τα αφεντικά του όσο και το συντηρητικό κομμάτι των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα ανοιγμένα κεφάλια προκειμένου να κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα, όπως τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL