Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Τσίπρας: Ρεσιτάλ αθλιότητας από Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ

"Τα συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων που εκτελούν με αγριότητα και ασυνειδησία χαρακτηρίζουν αμφότερους" τονίζει σε δήλωση του ο Γιώργος Τσίπρας σημειώνοντας ότι είναι "ο ορισμός της λάσπης σε ανεμιστήρα' όσα ακούστηκαν στην εκπομπή.' Για τον μεν κ. Πορτοσάλτε η δημοσιογραφική αθλιότητα είναι έννοια άγνωστη όσο και το νερό στο ψάρι. Για το δε κ. Παπαδημητρίου, το γεγονός ότι είναι αγεωγράφητος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, είναι η μικρότερη από τις άλλες διανοητικές και ηθικές ελλείψεις του".

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Τσίπρα, σχετικά με αναφορά που έγινε στο όνομα του, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε:

Στη σημερινή πρωινή εκπομπή  Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ, το δίδυμο Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο λάσπης στον ανεμιστήρα εναντίον μου. Κυριολεκτικά από το πουθενά συνέδεσαν το όνομά μου με τη CCC, με μοναδικό πειστήριο ότι έχω συμμετάσχει σε κυβερνητικές επισκέψεις και στη Μέση Ανατολή, και άφησαν διάφορα, εντελώς ανυπόστατα, άθλια υπονοούμενα, όπως ότι «λίγοι ξέρουν γιατί πήγαινε συχνά».

Ο ορισμός της λάσπης σε ανεμιστήρα. Για τον μεν κ. Πορτοσάλτε η δημοσιογραφική αθλιότητα είναι έννοια άγνωστη όσο και το νερό στο ψάρι. Για το δε κ. Παπαδημητρίου, το γεγονός ότι είναι αγεωγράφητος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, είναι η μικρότερη από τις άλλες διανοητικές και ηθικές ελλείψεις του. Τα συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων που εκτελούν με αγριότητα και ασυνειδησία χαρακτηρίζουν αμφότερους.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις