Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με βία και χημικά η ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκε στη μεγάλη διαδήλωση κατά του ν/σ Χρυσοχοϊδη (Συνεχής ενημέρωση)

Με βία και χημικά απάντησε η ΕΛΑΣ που επιχείρησε τη διάλυση των μεγάλων διαδηλώσεων κατά του νομοσχεδίου - Τη βία κατήγγειλαν ο Νίκος Βούτσης και Δ. Τζανακόπουλος στην Βουλή - Νέοι, νέες, εργαζόμενοι, ες αντιδρούν στον αυταρχισμό και στο χουντο-νομοσχέδιο Χρυσοχοϊδη που καταστρατηγεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι

Η διαδήλωση συνεχίζεται παρά την βίαιη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος στην Βουλή μίλησε για "πρόβα τζενεράλε του νεοφασιστικού νομοσχεδίου Χρυσοχοϊδη"

Δυναμική απάντηση έδωσαν σήμερα πολίτες, εργαζόμενοι -ες, νέοι και νέες ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις που ψηφίζεται σήμερα το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, από ΝΔ, ΚΙΝΑΛΛ και Ελληνική λυση.

 

Με το νομοσχέδιο εισάγεται ένα σύνολο διατάξεων που καθιστούν οποιαδήποτε διαδήλωση δυνητικά «απαγορευμένη» και καταστρατηγεί το δικαίωμα του "συνέρχεσθαι". Στο νομοσχέδιο υιοθετούνται ευρείας κλίμακας περιορισμοί που συνδέονται με συνταγματικά δικαιώματα και ελευθερίες και αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας της κοινωνικοοικονομικής ζωής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις