Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Τα γαλάζια παιδιά πιάστηκαν για ακόμα μια φορά να χρησιμοποιούν δημόσιο χρήμα για ιδίον όφελος

Στην κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ που χρηματοδότησε η Δήμαρχος Πεντέλης με χρήματα τωμ δημοτών αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Η Δήμαρχος αξιοποίησε την δυνατότητα για απευθείας ανάθεση με σκοπό την ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού για εκδήλωση της Νεολαίας του δήμου που διοικεί. Μόνο που η εκδήλωση δεν ήταν ακριβώς για όλη την Νεολαία, αλλά για την ΟΝΝΕΔ

Η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, χρησιμοποίησε χρήματα δημοτών για κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, με ομιλήτρια την Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, αξιοποίησε την δυνατότητα για απευθείας ανάθεση με σκοπό την ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού για εκδήλωση της Νεολαίας του δήμου που διοικεί. Μόνο που η εκδήλωση δεν ήταν ακριβώς για όλη την Νεολαία, αλλά για την ΟΝΝΕΔ.

Σε αυτή την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ κεντρική ομιλήτρια ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Ένας χρόνος μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία».

Τα γαλάζια παιδιά της αριστείας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, πιάστηκαν για ακόμα μια φορά να χρησιμοποιούν δημόσιο χρήμα για ιδίον όφελος.

Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται πως οι υμνητές της "ελεύθερης αγοράς" δεν είναι κάτι περισσότερο από κρατικοδίαιτοι τζαμπατζήδες που λυμαίνονται δημόσιους πόρους για να κάνουν πολιτικές φιέστες.

Διαβάστε επίσης:

Με δαπάνη του δήμου Πεντέλης η εκδήλωση της «γαλάζιας» Νεολαίας;

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις