Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα

Είναι λοιπόν αναμενόμενο να αναζητούνται από τη Ν.Δ. και τα φιλικά της μέσα πρόσωπα που να είναι διατεθειμένα να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να βγάλουν λάδι τη Ν.Δ.

Είδαμε φερ' ειπείν τον Γιάννο Παπαντωνίου να καταγγέλλει σκευωρία του Τσίπρα εναντίον του και να αποδίδει σε αυτή τη σκευωρία τα μπλεξίματα που έχει με τη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μια δυσάρεστη έκπληξη ήταν όμως η τοποθέτηση του Ν. Κωνσταντόπουλου. Έχει περάσει καιρός πολύς απ' όταν ο Ν. Κωνσταντόπουλος έπαιζε ρόλο στα πολιτικά μας πράγματα και το 1989 ήταν ίσως η σημαντικότερη στιγμή στη σταδιοδρομία του, οπότε δικαιούται να έχει γνώμη και να υπερασπίζεται τη στάση του τότε Συνασπισμού, του οποίου μετέπειτα υπήρξε και πρόεδρος.

Επειδή όμως εδώ και πάρα πολλά χρόνια η πορεία του ήταν ασύμπτωτη με τον Συνασπισμό, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, καθώς διετέλεσε δικηγόρος του Αλαφούζου και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκανε διάφορες άλλες πολιτικοεπαγγελματικές επιλογές, καλό θα ήταν να μην κουνάει το δάχτυλο σε όσους συνέχισαν από ’κεί που ο ίδιος εγκατέλειψε και να μην προσθέτει το βάρος του στη δεξιά πλευρά της ζυγαριάς επιτιθέμενος κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Και μόνο το γεγονός ότι ο  Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να του επιδαψιλεύσει «ένα τεράστιο ευχαριστώ» για τη «σκευωρία της Νovartis» και τη «σπείρα του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούσε» κανονικά θα έπρεπε να τον προβληματίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL