Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Γ. Μπουρνούς: Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ούτε ένα μέτρο στήριξης μέχρι σήμερα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μπουρνούς: Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ούτε ένα μέτρο στήριξης μέχρι σήμερα

Τα παραπάνω σημειώνει ο βουλευτής του τομεάρχης Αθλητισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «Για φιέστες και λοιπά επικοινωνιακά κόλπα, υφυπουργό έχει. Άλλωστε αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων, όταν υπάρχει ίδιον όφελος».

Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνού:

Μετά και την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Επικρατείας, κ. Γεραπετρίτη, με ποδοσφαιρικά σωματεία και της τοποθέτησής του για την αναδιάρθρωση στο χώρο του ποδοσφαίρου, το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη θα μπορούσε να βάλει έναν υφυπουργό για το ποδόσφαιρο, έναν για το μπάσκετ, έναν για το βόλεϋ και έναν για τα υπόλοιπα αθλήματα. Για φιέστες και λοιπά επικοινωνιακά κόλπα, υφυπουργό έχει. Άλλωστε αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων, όταν υπάρχει ίδιον όφελος.

Αντίθετα, όταν πρόκειται να στηρίξει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο έχει εγκαταλείψει στην δυσοίωνη μοίρα του και δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα, ούτε καν έχει ανακοινώσει, κανένα ειδικό μέτρο στήριξης, η κυβέρνηση απουσιάζει επιδεικτικά.

Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL