Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρομάζει ο Οικονόμου με όσα γράφει η ΑΥΓΗ και όχι με όσα κάνει η κυβέρνηση (Video)

Την εγκυρότητα της ΑΥΓΗΣ και του ρεπορτάζ της επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο Δ. Οικονόμου στο ΣΚΑΙ. Κατηγόρησε όπως συνηθίζει ο Δ. Οικονόμου την ΑΥΓΗ για καταστροφολογία.

«Διαβάζεις ΑΥΓΗ και τρομάζεις με αυτά που σου λέει. Μειώνονται οι μισθοί, χάνονται οι θέσεις εργασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μόνο που δυστυχώς για το ΣΚΑΙ και την κυβέρνηση η ΑΥΓΗ τα λέει αυτά με αναλύσεις και ρεπορτάζ, εδώ και πολύ καιρό και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ πλήρως. Ενώ και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες με πρωτοσέλιδα τους το ίδιο ακριβώς έλεγαν το περασμένο σαββατοκύριακο.

Μπορούν τα φιλοκυβερνητικά μέσα να θέλουν να πείσουν για το αντίθετο, ότι ζούμε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι «κανονικότητας» αλλά καθόλου δεν είναι έτσι για τους εργαζόμενους που θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται κατά 200 ευρώ αν παίρνουν 1000.

Αν υπολογίσουμε και τους εκ περιτροπής εργαζόμενους που θα μειωθούν ακόμα και στο μισό οι μισθοί καθώς και το ότι το επίδομα ανεργίας θα αφορά ελάχιστους τότε ποιος τα βλέπει μαύρα και ποιος προσπαθεί να φορέσει παραμορφωτικά γυαλιά στην ενημέρωση των πολιτών;

Αλλά ο κ. Οικονόμου είχε ένα δίκιο όταν είπε: «Η κυβέρνηση έχει στόχο να σωθούν οι επιχειρήσεις κ. Κυρίτση»…

«Γιατί πρέπει σε όλες τις κρίσεις να τις πληρώνουν εδώ οι εργαζόμενοι περισσότερο, από όλους στην Ευρώπη που επιδοτούν το 100% των μισθών;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Χωρίς φυσικά να λάβει απάντηση από τον Δ. Οικονόμου αλλά ούτε από την Σ. Ζαχαράκη…

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις