Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Πατέρας Τοπαλούδη: Δεν απαλύνεται ο πόνος, έχουν δολοφονήσει την ψυχή μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πατέρας Τοπαλούδη: Δεν απαλύνεται ο πόνος, έχουν δολοφονήσει την ψυχή μας

Αναφερόμενος στην συγκλονιστική εισήγησης της Εισαγγελέως Έδρας κατά την δίκη ο πατέρας της Ελένης είπε στο Open.

Συγκλόνισε όλη την ελληνική κοινωνία η εισήγηση της κ. Εισαγγελέως. Αυτούς τους Εισαγγελείς και Δικαστές θέλουμε. Να σέβονται τους νόμους και τους κώδικες και να είναι και άνθρωποι. Αυτή την ανθρωπιά την αισθανθήκαμε εμείς ως γονείς της Ελένης χθες και συγκλονιστήκαμε αφάνταστα.”

“Ιδιαίτερα όπως είπε ο πατέρας της Ελένης Γιάννης Τοπαλούδης ήταν συγκλονιστικό όταν η Εισαγγελέας είπε ότι αισθανόταν «την Ελένη ότι ήταν δίπλα μου». Ο κ. Τοπαλούδης αναφέρθηκε στην ηρωϊδα μάνα της Ελένης Τοπαλούδης προσθέτοντας ότι «ήρωες είναι όλοι οι γονείς που μεγαλώνουμε με σεβασμό, αγάπη και αξιοπρέπεια τα παιδιά μας.”

«Η Δικαιοσύνη δεν απαλύνει τον πόνο. Ήμασταν μια υπέροχη τετραμελής οικογένεια και μείναμε τριμελής για όλο το υπόλοιπο της ζωής μας και μπορεί να φτάνουμε πλέον στο τέρμα αυτής της δικαστικής διαδικασίας αλλά δυστυχώς έχουμε να διανύσουμε ένα ψυχολογικό, βασανιστικό, μαραθώνιο πόνου μέχρι που θα τερματίσει η ζωή μας, μέχρι να πεθάνουμε».

«Η ποινή που θα επιβληθεί στους δύο δεν θα είναι ποινή ισόβια, μέχρι το υπόλοιπο της ζωής τους, όμως για μας έχουν δολοφονήσει την ψυχή μας, τα αισθήματά μας, την ενέργεια που είχαμε μέσα μας και δεν θα πληρώσουν για αυτά που έχουν κάνει στην οικογένειά μας».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL