Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.7°C19.7°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C20.8°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.8°C17.8°C
1 BF 51%
Στα ψιλά / Δημόσια Υγεία και εργολαβική παραπληροφόρηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Δημόσια Υγεία και εργολαβική παραπληροφόρηση

Μέσα σε λίγες μέρες έγινε για το σύστημα Υγείας ό,τι δεν είχε γίνει τα τελευταία χρόνια” είχε πει προ ημερών ο πρωθυπουργός, σε μια έκρηξη υποκριτικής υπερβολής. “Είναι απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να χτίσουμε ένα σύστημα Υγείας που θα συγκαταλέγεται στα πρότυπα της Ευρώπης” συμπλήρωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζοντας ανερυθρίαστα την εξαπάτηση των πολιτών και της κοινωνίας.

Μιας κοινωνίας που αυτοπεριορίστηκε και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Πολιτεία να βρει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να θωρακίσει το δημόσιοσύστημα Υγείας, σε περίπτωση που τα δεδομένα της πανδημίας επιδεινωθούν.

Μόνο που τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δείχνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ επιμένουν να περάσουν στην κοινή γνώμη, καθώς αποδεικνύεται πως η Ελλάδα είναι προτελευταία, σε σύνολο 24 ευρωπαϊκών χωρών, στις πρόσθετες δαπάνες στο σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας. Οπότε ή ο ΠΟΥ δεν ξέρει τι του γίνεται και δεν ενημερώνεται για τις κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται στη χώρα μας ή ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Και μάλλον περί κοροϊδίας πρόκειται όταν ακούς τους κυβερνώντες να καυχώνται για το πώς αξιοποίησαν τον πολύτιμο χρόνο που οι πολίτες τούς έδωσαν για την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας Υγείας και το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν είναι διαφημιστικές καμπάνιες και μερικές δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ για την προβολή τους. Γιατί αυτό δυστυχώς είναι το μέχρι σήμερα έργο τους. Μια χούφτα χαμηλής αισθητικής βίντεο και άφθονο χρήμα στα τηλεοπτικά κανάλια για την προβολή τους. Αν προσθέσεις τις ρουσφετολογικές προσλήψεις στον ΕΟΔΥ, τις κατά τόπους αρπαχτές με πανάκριβες προμήθειες υγειονομικού υλικού από κολλητούς αλλά και τις απλήρωτες υπερωρίες του ιατρικού προσωπικού ακόμη και στα νοσοκομεία αναφοράς, τότε έχεις την πλήρη εικόνα για την “Υγεία - πρότυπο” του κ. Πέτσα.

Όταν όμως οι αερολογίες και οι άνευ περιεχομένου μεγαλοστομίες για τη δήθεν ανοικοδόμηση της δημόσιας Υγείας από τη Ν.Δ. παρουσιάζονται στην κοινή γνώμη δίχως αντίλογο και χωρίς μία, έστω και για τα μάτια του κόσμου, τεκμηρίωση, τότε η ευθύνη της παραπληροφόρησης των πολιτών και του δουλέματος μοιράζεται ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τα διευθυντικά γραφεία των ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την εξαπάτηση των πολιτών.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL