Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
«Αστοχίες» και «προχειρότητες» ανακάλυψε σήμερα στα Σκόιλ Ελικίκου, ο Άδ. Γεωργιάδης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Αστοχίες» και «προχειρότητες» ανακάλυψε σήμερα στα Σκόιλ Ελικίκου, ο Άδ. Γεωργιάδης (Video)

«Έγινε πολύ γρήγορα και όταν κάτι γίνεται πολύ γρήγορα έχει αστοχίες» «οι αστοχίες και η «πολύ χαμηλότερη ποιότητα του εκπαιδευτικού υλικού από αυτή που θα θέλαμε» δεν εννοώ ότι ήταν άχρηστο γιατί είχαμε και θετικά σχόλια, όμως θα αδικείτο το πρόγραμμα και η τηλεκατάρτιση από την ανάδειξη προχειροτήτων και αστοχιών που έδινε την δυνατότητα να χαλάσουν μία κυβερνητική προσπάθεια» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα στον ΑΝΤ1 ανατρέποντας αυτά που ο ίδιος έλεγε χθες.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρώντας να φορτώσει τις δικές τους αδιαφανείς διαδικασίες, τα δικά τους «οικογενειακά» συμφέροντα για τα οποία αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα πρόγραμματα... στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν δημοσιογράφος στο πάνελ τον ρώτησε γιατί δεν δόθηκαν απευθείας τα λεφτά στους επιστήμονες ενώ τον ρώτησε για τη συγγενική σχέση της συμβούλου του Βρούτση με ιδιοκτήτη ΚΕΚ δεν απάντησε αντ’ αυτού επιτέθηκε για άλλη μια φορά ωρυόμενος.

Συνέχισε με ένα εγκώμιο στον Γ. Βρούτση… «αμέμπτου ηθικής» αποφεύγοντας να δώσει ούτε εξηγήσεις, ούτε απαντήσεις στην ερώτηση του δημοσιογράφου στον οποίο επιτέθηκε αμέσως μετά...

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL