Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απαράδεκτη στάση Χαρδαλιά στο Δήμο Μύκης και Βοϊου, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό (Video)

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και video ο υφυπουργός Πολιτιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς που κάθε απόγευμα δεν διστάζει να μας «μαλώνει» και να μας "τιμωρεί" με νέα περιοριστικά μέτρα για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και να μας θυμίζει καθημερινά, όπως άλλωσε και όλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την ατομική μας ευθύνη, συμμετείχε σε σύσκεψη στο σον Δήμο Μύκης για τον Εχίνο, αλλά και στον Δήμος Βοϊου Κοζάνης, χωρίς κανένα απολύτος μέτρο προστασίας του ίδιου αλλά και όλων των παρευρισκομένων. Μάλιστα έκανε και δηλώσεις σε κάμερα μαζί με αιρετούς, χωρίς τα μέτρα προστασίας, που έχει επιβάλλει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή που ισχύουν περιοριστικά μέτρα, ακόμη και στην μετακίνηση και οι πολιτες έχουν δείξει υπευθυνότη, κυβερνητικά στελέχη δεν διστάζουν να τα παραβιάσουν. Ποιός θα τιμωρήσει τους τιμωρούς άραγε?

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτό στην σύσκεψη συμμετείχαν παραπάνω από 35 άτομα σε μια αίθουσα που μετά βίας χωράει 15 χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 καθώς υπήρξε απόλυτος συγχρωτισμός μεταξύ των παρισταμένων.

Δεν δίστασε μάλιστα να βγάλει σέλφι!!

Φωτογραφιζόταν δίπλα δίπλα με την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις