Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άδωνι, μείνε σπίτι

Ας μείνει σπίτι του μήπως και ξεχάσουμε πόσες φορές κανιβάλισε το δημόσιο σύστημα Υγείας και τους εργαζόμενους σ' αυτό. Ας μείνει σπίτι μήπως και ξεχάσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που απέλυσε

Αν δεν έχει αίσθηση ατομικής ευθύνης ο υπουργός Ανάπτυξης, ας αναλάβει την ευθύνη ο πρωθυπουργός κι ας τον βάλει επιτέλους σε καραντίνα. Ας μείνει σπίτι του κι ας απαλλάξει την κοινωνία και τους πολίτες από την τοξική του παρουσία.

Ας τον βάλουν επιτέλους σε τηλεοπτική καραντίνα και τα κανάλια, ώστε να πάψει να μολύνει τα αυτιά και τα μυαλά μας με τις καθημερινές αντικοινωνικές του παραστάσεις. Φτάνει πια! Αφού έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έχει να προσφέρει, ας μείνει σπίτι του. Καλό θα μας κάνει.

Αφού δεν θέλει ή δεν έχει το θάρρος να παρέμβει στο όργιο της κερδοσκοπίας που παρατηρείται στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, ας μείνει σπίτι του.

Αφού δεν θέλει ή δεν έχει το θάρρος να πάρει μέτρα προστασίας των καταναλωτών, καλύτερα να μείνει σπίτι του.

Αφού ακόμα κι αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν μπορεί να τιθασεύσει τον ακροδεξιό που έχει μέσα του και επιτίθεται με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όσους διαφωνούν μαζί του, καλύτερα να μείνει σπίτι του για την προστασία της ψυχικής υγείας όλων μας.

Αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πηγαίνει για τηλεοπτικές βόλτες στα σούπερ μάρκετ με μάσκα ή χωρίς μάσκα, ας καθίσει καλύτερα σπίτι του να ησυχάσουμε κι εμείς.

Αφού ακόμα και με μάσκα δεν μπορεί να κρύψει το αντικοινωνικό του πρόσωπο, ας μείνει καλύτερα σπίτι κι ας μην προκαλεί τα δοκιμαζόμενα νοικοκυριά της χώρας ισχυριζόμενος ότι το επίδομα των 400 ευρώ, το οποίο θα δώσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, είναι επαρκές γιατί αυτοί κάθονται στα σπίτια τους.

Ας μείνει σπίτι του μήπως και ξεχάσουμε πόσες φορές κανιβάλισε το δημόσιο σύστημα Υγείας και τους εργαζόμενους σ’ αυτό. Ας μείνει σπίτι μήπως και ξεχάσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που απέλυσε. Ας μείνει σπίτι κι ας πάψει επιτέλους να προκαλεί. Ας μείνει σπίτι και, σε τελική ανάλυση, ας πάψει να ακυρώνει με τη στάση του ακόμα και τις όποιες δειλές προσπάθειες του πρωθυπουργού του για μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη και αξιοπρεπέστερη αντιμετώπιση της κρίσης.

Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στον τόπο και στο κόμμα του θα είναι να μείνει σπίτι.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις