Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Α ΛΑ ΚΑΡΤ / Ρε, σκοτώσαμε λένε έναν Σύρο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α ΛΑ ΚΑΡΤ / Ρε, σκοτώσαμε λένε έναν Σύρο!

- Δεν θέλω μαλακίες της τουρκικής προπαγάνδας. Δεν υπάρχουν Σύροι ανάμεσα στους εισβολείς. Δεν πυροβολούν οι δικοί μας άοπλο κόσμο στο ψαχνό. Και σίγουρα δεν σκότωσαν κανέναν εισβολέα. (Πέτσας: Το βίντεο που δείχνει θύμα στα ελληνικά σύνορα είναι ψευδής είδηση - αυτόν θα πιστέψεις, ή τους Τούρκους;)

- Ρε, δεν είναι ένα βίντεο ό,τι να 'ναι. Στην "Εφημερίδα των Συντακτών" δημοσιεύτηκαν μια σειρά από βίντεο με σκηνές από τη μετακίνησή του, τους πυροβολισμούς, τις αντιδράσεις των συντρόφων του μετά το χτύπημα. Μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και την οικογένειά του. Και δεν είναι από τους Τούρκους, είναι από την ερευνητική ομάδα Forensic Architecture.

- Αλήθεια, ε; Και τι είναι η πώς τη λένε ερευνητική ομάδα; Καμιά ΜΚΟ απ’ αυτές που τα κονομάνε για να κουβαλάνε λαθραίους στην αυλή μας και στα σπίτια μας;

- Ρε, έχουν σου λέω τη φωτογραφία του. Ένα παλικαράκι 22 χρόνων, με μπουφάν και κουκούλα, λεπτό μουστάκι και ένα περιποιημένο κοντό μούσι αν πρόσεξα καλά. Ένα παιδί σαν τα δικά μας, ρε. Με όνομα και επώνυμο: Μοχάμαντ Αλ Άραμπ.

- Α, σαν τα δικά μας, ε; Κι έχει κι όνομα. Άντε να το ελέγξεις εσύ κορόιδο. Μήπως του βρήκαν και ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας;

- Ρε, σου λέω είναι πεσμένος μέσα στα αίματα. Και τον κουβαλάνε θρηνώντας οι δικοί του. Σε πιάνει η ψυχή σου να τα βλέπεις.

- Γι’ αυτό τα φτιάχνουν, ρεεεεε. Για να σε πιάνει η ψυχή σου. Είναι ειδικοί σ’ αυτά. Ρίχνουν στην προπαγάνδα τους έναν δήθεν σκοτωμένο για να σε πιάνει η ψυχή σου. Διάβαζε και καμιά εφημερίδα. (Πέτσας: Καλούμε τους πάντες να δείξουν προσοχή όταν αναμεταδίδουν νέα που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα - κάνε μόκο συνεπώς, αν είσαι Έλληνας. Εκτός αν...)

Επιμύθιο: Προσοχή, προσοχή! Μην διαδίδετε ψευδείς αντεθνικές ειδήσεις. Μιλάμε για υπαρκτό εθνικό κίνδυνο, υπαρκτή εισβολή, υπαρκτούς εισβολείς.

Όχι για ανύπαρκτους νεκρούς, με ανύπαρκτο όνομα, ανύπαρκτο αίμα, ανύπαρκτη μάνα, ανύπαρκτους συντρόφους. Οι πραγματικοί Έλληνες έχουν απάντηση στο δίλημμα υπαρκτός Πέτσας ή ανύπαρκτος Μοχάμαντ...

Θανάσης Καρτερός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL