Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Αδ. Γεωργιάδης: «Ισόβιες φυλακές» για πρόσφυγες-μετανάστες τα κλειστά κέντρα στα νησιά (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αδ. Γεωργιάδης: «Ισόβιες φυλακές» για πρόσφυγες-μετανάστες τα κλειστά κέντρα στα νησιά (Video)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης στο Open υποστήριξε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης «δεν έχει παγώσει αλλά ούτε αποχώρησαν τα ΜΑΤ»

Όπως είπε: «Χωρίς κλειστά κέντρα δηλαδή χωρίς τις εικόνες του εγκλεισμού και της αποτροπής δεν θα σταματήσουν» μάλιστα όπως πρόσθεσε οι κάτοικοι θα έπρεπε να παρακαλάνε την κυβέρνηση να τα φτιάξει.

«Για να σταματήσουν οι βάρκες, πρέπει αυτοί που μπαίνουν στις βάρκες να σταματήσουν να πληρώνουν τους λαθρέμπορους. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξέρουν από τους προηγούμενους ότι εδώ πέρασαν άσχημα, ότι εδώ τους κλείσαμε μέσα και δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν».

Η κυβέρνηση άφησε την κατάσταση να φτάσει σε οριακό σημείο στα νησιά για να περάσει την πολιτική της «αποτροπής» και των κλειστών κέντρων στα νησιά.

Ο Αδ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε από τη μια, απροκάλυπτα ότι «θα είναι προσωρινές φυλακές και ισόβιες φυλακές για όποιον δεν θέλει να επιστρέψει πίσω» ενώ λίγο μετά με πολιτικαντισμό υποστήριξε το αντίθετο, ότι δεν είναι φυλακή γιατί θα μπορούν να επιστρέψουν πίσω στη χώρα τους.

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL