Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
Επίσκεψη του πρώην αν. υπουργού Υγείας Π. Πολάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίσκεψη του πρώην αν. υπουργού Υγείας Π. Πολάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε σε όλες σχεδόν τις κλινικές του Νοσοκομείου και συνομίλησε με το μαχόμενο προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές, που κρατάνε με αυταπάρνηση όρθια την υγειονομική μονάδα μέσα σε περιβάλλον εγκατάλειψης και συνεχώς διευρυνόμενων ελλείψεων.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων, καθώς και τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου. Στις συναντήσεις αυτές ο πρ. Αν. Υπουργός Υγείας είχε την ευκαιρία να επισκοπήσει σε ποιο σημείο υλοποίησης βρίσκονται οι «ενέσεις» αναβάθμισης υποδομών, εξοπλισμού και προσωπικού που είχαν γίνει με πρόνοια του ίδιου επί της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας.

Η περιοδεία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε με πολιτική ομιλία του Παύλου Πολάκη στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, στην οποία ο πρ. Αν. Υπουργός παρότρυνε το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό να αντιδράσει στην διαφαινόμενη ραγδαία υποβάθμισή του και να επιδιώξει την έμπρακτη αλληλεγγύη της κοινωνίας σε αυτό.

Τέλος, με την ευκαιρία της μεγάλης προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτηθεί και εν όψει του επικείμενου Συνεδρίου του, ξεκαθάρισε την αποφασιστικότητα του κόμματος να αλλάξει, να μεγαλώσει και να δυναμώσει, αντιστοιχίζοντας την κομματική του δύναμη στην επιρροή που έχει στην κοινωνία και να θέσει τους όρους για την επιστροφή του στο τιμόνι της χώρας.

Μια επιστροφή κατά την οποία «όλα θα ‘ναι αλλιώς» σε μια πορεία υπεράσπισης της ποιότητας ζωής και των συμφερόντων των «από κάτω» και των αποκλεισμένων !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL