Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Γ. Ραγκούσης: Ήταν νεοπροσληφθείς ειδικός φρουρός αυτός που απείλησε με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Ραγκούσης: Ήταν νεοπροσληφθείς ειδικός φρουρός αυτός που απείλησε με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ; (Video)

Σειρά ερωτημάτων σχετικά με το περιστατικό με αστυνομικό στην ΑΣΟΕΕ θέτει στην κυβέρνηση, με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Ήταν αστυνομικός ο άνδρας αυτός; Ήταν εν υπηρεσία, ήταν εκτός υπηρεσίας; Ήταν μήπως ένας από τους ειδικούς φρουρούς που με ελάχιστη εκπαίδευση έχουν στελεχώσει την ομάδα ΔΙΑΣ; Ήταν νεοπροσληφθείς ειδικός φρουρός αυτός που απείλησε με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ;»

https://www.youtube.com/embed/Lrrr_qgznPM

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει στη δήλωσή του πως σήμερα, φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατήγγειλαν πως άντρας με όπλο στο χέρι τους απειλούσε και τους σημάδευε και προσέθεσε ότι υο βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, «τους καθιστούμε υπευθύνους για οτιδήποτε ο μη γένοιτο τραγικό συμβεί και τους ζητάμε άμεσα να αλλάξουν πορεία, άμεσα να αλλάξουν πολιτική».

Επίσης, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει πως «πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έχει στελεχώσει τη μάχιμη ομάδα ΔΙΑΣ με 1.500 ελάχιστα εκπαιδευμένους ειδικούς φρουρούς που αναξιοκρατικά προσέλαβε μετά τις εκλογές» και συμπληρώνει: «Μάλιστα ένας από αυτούς τις προάλλες έχασε το υπηρεσιακό του όπλο, αφού πρώτα αυτό εκπυρσοκρότησε, έπειτα από συμπλοκή με μπράβους της νύχτας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL