Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Τι 'πες τώρα... / Και το μυαλό του είναι θολό...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα... / Και το μυαλό του είναι θολό...

Όχι. Ευτυχώς, Δικαιοσύνη και ΕΛ.ΑΣ. ξύπνησαν υπό τον φόβο του διασυρμού τους και μετά από κάποιες μέρες σιωπής έδωσαν από ένα ηχηρό χαστούκι στην προσπάθεια να συρθεί ολόκληρο το θεσμικό σύστημα της χώρας πίσω από τις ορέξεις ενός μισάνθρωπου ρεβανσιστή ακροδεξιού ηγετίσκου και της παρέας του.

«Ισόβια» αποφάσισε για τον Τσίπρα και ευτυχώς δεν είναι αυτός που αποφασίζει γιατί ακόμα δεν έχει καταργηθεί το κράτος δικαίου και η διάκριση των εξουσιών στη χώρα.

Το υπετροφικό εγώ του δεινοπάθησε αυτές τις μέρες. Τόσο από την αποκάλυψη της “Αυγής” που αναγκάστηκε να παραδεχθεί. Ναι, αυτός τιμολογούσε το φάρμακο. Όσο και από την απάντηση του Αρείου Πάγου, που προασπίστηκε τις «κουκούλες», όπως υποτιμητικά έλεγαν από τότε που κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να κρύψουν πια το σκάνδαλο Novartis.

Έμειναν ξεκρέμαστες οι απειλές κατά πάντων, να πλανώνται στην τηλεοπτική αρένα μαρτυρώντας ενοχή.

Διασώθηκε τελικά το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος και η χώρα μας δεν υποβαθμίστηκε σε μια χώρα χωρίς κανόνες, που ο καθένας αποφασίζει να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και το συμφέρον.

Ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Φ. Κουρμούσης για τον νέο πτωχευτικό νόμο ήταν ξεκάθαρος: «Δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα προστασίας της πρώτης κατοικίας». Κανείς δεν ανατρίχιασε στο τηλεοπτικό σύμπαν της χώρας.

«Όλα τέλεια τα κάνουν στη Ν.Δ.». Μόνο την αλήθεια ξεχνούν να πουν.

«Αν ο Μητσοτάκης έλεγε την αλήθεια, θα κέρδιζε τις εκλογές;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης, για να απαντήσει το αυτονόητο: «Όχι».

Μα, αν έλεγε την αλήθεια για τη 13η σύνταξη, τον κατώτατο μισθό, το κοινωνικό μέρισμα, το προσφυγικό ή τις Πρέσπες... δεν θα ήταν η γνωστή Δεξιά με τα ακροδεξιά της γκρουπούσκουλα.

«Στη χώρα που φαντάζεται ο Τσίπρας ότι θα ελέγχει τους αρμούς της εξουσίας εγώ δεν θα ζω. Θα φύγω» μας απείλησε ο Μ. Παπαδημητρίου.

Εμείς και καλό ταξίδι του ευχηθήκαμε του Μπάμπη μας, που δεν θα αντέξει δεύτερη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζουμε να μην ακολουθήσει την πάγια τακτική τού ομοϊδεάτη του Άδ. Γεωργιάδη. Πολλές φορές το είπε, καμία δεν το έπραξε.

Πορτοσάλτε: Ο Γεωργιάδης λέει ότι συναντήθηκε ο «Σαράφης» με τον Τσίπρα... και ο μπάρμπας μου στο καφενείο ότι γράφτηκες στον Ρουβίκωνα... Μα...

Πόσο γραφικοί και πόσο γελοίοι πια;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL