Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Γεωργιάδης κατά Χρυσοχοϊδη και Αστυνομίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γεωργιάδης κατά Χρυσοχοϊδη και Αστυνομίας (Video)

Σε ένα βήμα παραπάνω προχώρησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος άφησε αιχμές για παράβαση καθήκοντος κατά της Αστυνομίας ενώ έβαλε και κατά της κ. Τουλουπάκη.https://www.youtube.com/embed/aQke7hD6alE?rel=0

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν αντιλαμβάνομαι τη συστολή της Αστυνομίας να εκτελέσει το ένταλμα. Τη σέβομαι γιατί σέβομαι αλλά δεν την αντιλαμβάνομαι. Υπάρχει ένα νομίμως εκδοθέν ένταλμα, μία απάντηση του Αρείου Πάγου ότι αυτό είναι νόμιμο και μία υποχρέωση της ΕΛΑΣ να εκτελέσει το ένταλμα. Αν κατά τη διάρκεια, αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους δεν θα ευθύνεται η Αστυνομία».

Αφού εξέφρασε την διαφωνία του: «Ένα δόκιμο προβληματισμό έχει εκθέσει η Αστυνομία αλλά θέλω να εκθέσω δημόσια την πλήρη διαφωνία μου.»

Προχώρησε σε υποδείξεις: «Το ένταλμα που έχει εκδοθεί πρέπει να εκτελεστεί» είπε.

Και έμμεσες απειλές: «Δεν είμαι ακόμα σε θέση να το πω αυτό. Επειδή έχω προσωπικό έννομο συμφέρον στην υπόθεση αυτή. Όποιος δεν εκτελέσει νομίμως εκδοθέν ένταλμα είναι αντιμέτωπος με παράβαση καθήκοντος».

«Περιμένω από την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Το αν οι μάρτυρες κρύβονται ή το αν η κ. Τουλουπάκη με τρόπο παντελώς εξωθεσμικό και παράνομο έχει παρέμβει σε αυτή την διαδικασία, άλλη μια παρανομία.»

- Μπορεί να τους κρύβει η κ. Τουλουπάκη; Ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο και η απάντηση ήταν:

- Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχει παρέμβει η κ. Τουλουπάκη σε αυτή τη διαδικασία. Βρισκόμαστε στη λήξη αυτής της ιστορίας. Αυτή η ιστορία θα λήξει. Εντάξει. Θα λήξει αυτή η ιστορία.

Η παρέμβαση της κ. Τουλουπάκη σύμφωνα με τον Αδ. Γεωργιάδη αφορά την επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή της Βουλής.

Μετά το διάλειμμα της εκπομπής «φόρτωσε» στον δημοσιογράφο αυτό που ο ίδιος είπε νωρίτερα μιλώντας για «προβοκάτσια», ωστόσο με τον μοναδικό τρόπο του Αδ. Γεωργιάδη να υποστηρίζει άλλα στο ένα λεπτό και με την ίδια ευκολία τα αντίστροφα προχώρησε σε μια αναδίπλωση κάνοντας υποδείξεις στην ΕΛΑΣ ότι πρέπει να εκτελέσει το ένταλμα.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL