Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Κανάλια και Ν.Δ. στην ακροδεξιά κατρακύλα του "όλοι μέσα" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κανάλια και Ν.Δ. στην ακροδεξιά κατρακύλα του "όλοι μέσα" (Video)

Το σύνθημα έδωσαν οι Βορίδης και Γεωργιάδης και ακολούθησε ο ΣΚΑΙ σηκώνοντας τους τόνους της ακροδεξιάς λαϊκίστικης προπαγάνδας. Επιχειρούν να πείσουν ότι είναι πολύ λογικό να φυλακίζεις ελεύθερους ανθρώπους κυνηγημένους από πολέμους.

Τα κανάλια ευθυγραμμίστηκαν απόλυτα με την ακροδεξιά αυτή αντίληψη που δεν θέλει «ούτε κουνούπι» έξω, για να επικοινωνήσουν και να επιβάλλουν την ιδέα των κλειστών κέντρων ως τη μόνη ορθή για την επίλυση των τεράστιων αδιεξόδων που δημιούργησε με την ανικανότητά της η κυβέρνηση στο προσφυγικό.

«Όχι να τον έχουμε αμολημένο. Να κάνει ότι θέλει;» αντιπαρατέθηκε ο κ. Οικονόμου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη που έλεγε ότι είναι παράνομο να φυλακίζεις ανθρώπους που αιτούνται άσυλο.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Ζαχαριάδης το 70% είναι πρόσφυγες κάτι που αρνήθηκε ο κ. Βορίδης λέγοντας ότι αυτά είναι στοιχεία της δικής σας κυβέρνησης.

Καταστρατηγούν τους κανόνες του κράτους δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας προκειμένου να «ξεμπερδεύουν» με την εκρηκτική κατάσταση που δημιούργησαν στα νησιά, ωστόσο στις τοπικές κοινωνίες οι αντιδράσεις φουντώνουν και πλέον τα κανάλια και η Ν.Δ. αρχίζουν να βάζουν τους γαλάζιους αιρετούς που "χάιδευαν", απέναντι, αφού εναντιώνονται στον κυβερνητικό σχεδιασμό για νησιά-φυλακές.

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL