Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Ευτελισμός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευτελισμός

Σε πρωτοφανή ευτελισμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου προχώρησε χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Αντιμέτωπος με μια σειρά επώνυμων καταγγελιών για περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας, επέλεξε να ρίξει στο τραπέζι το αφήγημα της εναλλακτικής Δεξιάς, που θέλει να ταυτίζει την Αριστερά με την τρομοκρατία.

Ακόμα χειρότερα, όταν κλήθηκε να απαντήσει στις πολιτικές καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την ακύρωση του διαγωνισμού για τις αστυνομικές ταυτότητες, ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη υπουργός προχώρησε σε κάτι πρωτοφανές:

Έκανε λόγο για καταγγελίες κατά της προκατόχου του, που υποτίθεται ότι είχε λάβει προ επταμήνου, δεν τις θεώρησε σοβαρές και τις πέταξε!

Λάσπη στον ανεμιστήρα δηλαδή. Και όταν κλήθηκε είτε να τις δημοσιοποιήσει είτε να ανακαλέσει τις αήθεις συκοφαντίες, όπως τις χαρακτήρισαν εύλογα Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη, εκείνος απλώς σιώπησε.

Βάζοντας τον καθένα στον πειρασμό να θυμηθεί εκείνη την περιβόητη ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη περί "κότας τρίλειρης και μακροπουπουλάτης"...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL