Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Τι 'πες τώρα / Τη φανέλα την τιμά ο Κυριάκος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Τη φανέλα την τιμά ο Κυριάκος

Νόμιζε, βλέπετε, ότι αφεντικό του ΔΟΛ το 2015 ήταν ο Μαρινάκης... Αμ δε. Ούτε την πρόσφατη Ιστορία δεν κατέχει ο Κυριάκος

Διέλυσε πρώτα το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να το επανιδρύσει, αλλά δεν αρκεί αυτό... Έβαλε και νησιώτη που ξέρει τα προβλήματα από κοντά και το πρώτο που έκανε -εκτός των 11 επιστροφών για τις οποίες πανηγύρισε με θέρμη- ήταν να στήσει τείχη στο Αιγαίο. Τύφλα να ’χει ο Θεμιστοκλής! Θα του δείξει του Τσίπρα πώς τα φυλάνε τα σύνορα (όπως έχει δείξει και στον Έβρο)!

Τείχη στη θάλασσα, να μην περάσουν οι οχτροί κυνηγημένοι πρόσφυγες το 80%, που δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο εκτός από τις ζωές τους στα πλωτά τείχη. Σανό στην ακροδεξιά συνιστώσα και

Άλαλα τα χείλη μπροστά στον Σαμαρά, που βρήκε μια ευκαιρία ακόμα να κάνει παραπάνω από εμφανή την παρουσία του, με την απουσία του. Ανησύχησαν στην Κ.Ο. Τον έψαχνε ο Πέτσας. Τον έψαχνε και ο Καλαφάτης.

Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο: «Έλα, Σταύρο»

Καλαφάτης: - «Τι έγινε, πρόεδρε; Πού είσαι; Είσαι καλά;»

Σαμαράς: -«Ναι, μια χαρά»

Καλαφάτης: - «Δεν θα έρθεις;»

Σαμαράς: -«Όχι»

Καλαφάτης: - «Μια επιστολική ίσως;»

Σαμαράς: «Όχι»

Καλαφάτης: «Καλά, να πούμε ότι είσαι άρρωστος;»

Σαμαράς: «Πες, για προσωπικούς λόγους.»

Καφατάτης: «Εντάξει, πρόεδρε, γεια»

Έλα όμως που ο Γεραπετρίτης είχε άλλη γνώμη. Και βγαίνει το Μαξίμου: «Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε τις εξηγήσεις...». Τα παίρνει ο μάγκας ο σωστός και απαντά μέσω κύκλων: «Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί». Σύγκρυο στο Μαξίμου και κρύος ιδρώτας.

Άρον την γραβάταν, την επομένην πρωινήν ο Πέτσας, τρέχει στον ΑΝΤ1 και τα μαζεύει: «Όταν λέει ένας πρώην πρωθυπουργός ότι έλειπε για προσωπικούς λόγους, δεν του ζητάει κανείς εξηγήσεις»!

Χτύπησε το καμπανάκι ο Σαμαράς... Έσπευσε ασθμαίνοντας ο Κυριάκος να επανορθώσει. Μην θυμώσει παραπάνω και έχουμε τρεχάματα. Για να τον καθησυχάσει μάλιστα ότι παραμένει ρυθμιστής, του έκανε ένα δωράκι: Τα «πλωτά φράγματα» και το δόγμα της «αποτροπής»!

Γιατί, όλα και όλα, ο Κυριάκος τους φίλους του τους τιμά και τους σέβεται, αλλά πάνω απ’ όλα τους φροντίζει. Ειδικά τους εντιμότατους!

ΥΣ.: Ο διάλογος είναι φανταστικός, αλλά την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα ποιος θα μπορούσε να την αποκλείσει;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL