Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ακροδεξιό παραλήρημα Μουτζούρη: Θέλουμε αποτροπή, η πατρίς κινδυνεύει, δεν με ενδιαφέρουν οι συνθήκες (ηχητ.)

"Θέλουμε αποτροπή, δεν θέλουμε διακοσμητικό ρόλο της FRONTEX, η πατρίς κινδυνεύει, δεν με ενδιαφέρουν οι συνθήκες" αυτά είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης κατά τις σημερινές διαμαρτυρίες των κατοίκων των νησιών.

Τι εννοεί; Όλοι καταλαβαίνουν... Ότι ακριβώς λέει η ακροδεξιά και υπουργοί της κυβέρνησης έχουν κατά καιρούς υπονοήσει.

Να αδιαφορήσει η χώρα για τις διεθνείς συνθήκες κάτι που δεν μπορεί να συμβεί γιατί θα την καταδικάσει σε αιώνια απομόνωση και διεθνή ανυποληψία. Θα οδηγήσει τη χώρα σε επικίνδυνες καταστάσεις ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο για τα ελληνοτουρκικά και τις διαρκείς απειλές της Τουρκίας.

Να έχει ενεργό ρόλο η FRONTEX στην αποτροπή των προσφύγων, μεταναστών προτείνει ο Περιφερειάρχης και αν αυτό δεν σημαίνει να βουλιάζουν βάρκες και το Αιγαίο να πλημμυρίσει με νεκρές οικογένειες... δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι άλλο εννοεί...

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ακροδεξιά δήλωση Γεωργιάδη: Ανακάλυψε «ομαδική προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας» την ώρα που θαλασσοπνίγονται άνθρωποι (Video)

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις