Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C21.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C23.0°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.9°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C23.0°C
0 BF 52%
Τι 'πες τώρα... / Jumpsuit μαλαγανιές γονυπετών «αρίστων»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα... / Jumpsuit μαλαγανιές γονυπετών «αρίστων»

Θρίαμβος! Μεγάλη επιτυχία” πανηγύρισαν ο Άδωνις και όλα τα κυβερνητικά στελέχη με μια φωνή τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ.

Φευ! Μόλις 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα ακούστηκαν τα «ωραία» αγγλικά του πρωθυπουργού.

Όπως μας διαφώτισε την επόμενη μέρα ο έγκριτος αναλυτής Γ. Μάζης: «Ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, μεγαλοαστός, με καλούς τρόπους ο κ. Μητσοτάκης».

Αυτό θα πει ευγένεια! Για να μην νιώσει ότι μειονεκτεί γλωσσικά ο Αμερικανός Πρόεδρος, δεν μίλησε ο πρωθυπουργός για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Αλλά η «μικροψυχία» και η «μεμψιμοιρία» που δέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πού να τον αφήσουν να τα καταλάβει αυτά;

Πολύ μου άρεσαν αυτά τα ρεπορτάζ με τα jumpsuit και τις λιβελούλες. Μπήκε λίγο χρώμα στην άχαρη πολιτική ζωή. Να κοιτάς το κοκαλάκι, το παλτουδάκι, τον «σέξι» Κυριάκο του Λιάγκα και την «εκθαμβωτική» Μαρέβα...

Έχει μια χάρη, πώς να το πω; Πριγκιπική. Χαλάλι τα λεφτά που πλήρωσε ο ελληνικός λαός για το ταξίδι. Χαλάλι και η συμφωνία που χαρίσαμε για τα F-35.

Ζήλεψαν ο Χάρι και η Μέγκαν ότι θα τους κλέψουν τη δόξα ο Κυριάκος και η Μαρέβα και τα έκαναν γης μαδιάμ στο Μπάκινχαμ...

«Ατόπημα η δολοφονία του Σουλεϊμανί» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Μόνο που ο πρωθυπουργός αποφάσισε να θυσιάσει την πάγια φιλειρηνική εθνική γραμμή για να κάνει τα «γλυκά μάτια» στον Τραμπ και σε συνέντευξή του δήλωσε ότι «στηρίζουμε αυτή την απόφαση» και ασχολήθηκε με την κάλτσα του.

Έψαχνε, έψαχνε ο κ. Συρίγος μετά. Που να τη βρει τη δήλωση. Τα «ωραία» αγγλικά χάθηκαν στη μετάφραση. Κουτοπονηριές «αρίστων».

Βλέπει ο ελληνικός λαός τα οφέλη «μιας σταθερής κυβέρνησης το τελευταίο εξάμηνο» είπε ο Στέλιος Πέτσας. Βλέπει και ανησυχεί...

Αήθεις επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και ψέματα για τη 13η σύνταξη, τον κατώτατο μισθό, τις φοροαπαλλαγές στη μεσαία τάξη, τα αναδρομικά... Κι από σταθερότητα;

Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά φαίνεται να πιστεύει ο Μητσοτάκης. Θ’ ανοίξει και ο καιρός θα προτάξει πάλι τα στήθη του στις παραλίες... Να νιώσει ασφάλεια η χώρα.

Σχόλιο δημοσιογράφου πρωινής εκπομπής στο Οpen: «Το σημαντικό είναι ότι θα ανέβει η τιμή του πετρελαίου και θα έχει άμεση επίδραση στο χρηματιστήριο και το ευρώ».

Το άκουσα κι ησύχασα. Κανένα θέμα με τον νέο πόλεμο που ξεκίνησε ο Τραμπ. Μόνο που θα πέσει το ευρώ και δεν θα μπορώ να πάρω το jumpsuit που ήθελα. Ναι, αυτό το σοκολά, το Μαρεβί... Τι, όχι;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL