Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
"Σου είχα πει, αλλά δεν ήθελες"...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Σου είχα πει, αλλά δεν ήθελες"...

Με φιλοφρονήσεις και αιχμές κατά τον διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ξεκίνησε η συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τη Φ. Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. επέμεινε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μετέβη στις ΗΠΑ, χωρίς να έχει προηγηθεί σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο Κυρ. Μητοστάκης προσέφερε στη Φ. Γενννηματά νερό και προσπάθησε να πιάσει χαλαρή κουβέντα σχολιάζοντας προς την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ότι την βλέπει καλύτερα από ό,τι την τελευταία φορά που ήταν καταβεβλημένη. "Ξεκουράστηκα στις γιορτές. Εσύ από το βουνό κατευθείαν στα βαθιά", του απάντησε, μπαίνοντας... στο ψητό, τόσο σε σχέση με τον ΠτΔ όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

"Ένα τριήμερο ξεκουράστηκα στο βουνό, αλλά ήταν αναζωογονητικό", σχολίασε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Όμως η Φ. Γεννηματά επανήλθε: "Στα βαθιά τώρα. Είχα προτείνει πριν φύγεις εθνική γραμμή. Δεν ήθελες. Καλή η ενημέρωση των αρχηγών, αλλά επιμένω σε συμβούλιο αρχηγών". Ο πρωθυπουργός θέλησε να την καθησυχάσει, λέγοντας ότι “η εθνική γραμμή είναι δεδομένη, θα το διαπιστώσεις". "Μακάρι να είναι δεδομένη η εθνική γραμμή", είπε από την πλευρά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL