Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Α ΛΑ ΚΑΡΤ / Έπεσαν έξω; Σώπα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α ΛΑ ΚΑΡΤ / Έπεσαν έξω; Σώπα!

Και του ακόμα πιο φαφλατά πρωθυπουργού του. Οι οποίοι στο ραντεβού τους με τις μπουλντόζες αποδείχτηκαν ασυνεπείς στα όρια της απάτης. Και να δούμε αν, πότε και με ποια ακριβά για το Ελληνικό Δημόσιο κόλπα θα τις στείλουν, γιατί χρειάζονται τις φωτογραφίες: ο Μητσοτάκης επί μπουλντόζας. Αλλά μην τους φάμε το δίκιο.

Τις άλλες μπουλντόζες, της προπαγάνδας, που προορίζονταν να κατεδαφίσουν τις προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία πήρε χάλι και παρέδωσε σύμβαση, και τις εξαπέλυσαν, και μας πήραν τ’ αφτιά με τα γκάζια τους, μήνες και μήνες: ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που καθυστερεί το πρότζεκτ! Η Αριστερά είναι κατά των επενδύσεων.

Το αυτό και με τον κατώτερο μισθό. Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι, ξινές βγήκαν οι δεσμεύσεις για αύξησή του διπλάσια από την ανάπτυξη. Εδώ δεν ήταν θέμα μπουλντόζας, ήταν λέει θέμα οικονομικό. Έτσι λέγεται, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα -οικονομικό!-, το κάθε φιρμάνι του ΣΕΒ προς τον Μητσοτάκη και τους πρόθυμους αρμόδιους. Το αυτό και με την ανάπτυξη 4% που έταξαν. Το αυτό και με το κοινωνικό μέρισμα, που δεσμεύτηκαν ότι δεν θα αφαλοκόψουν.

Το αυτό και με την έρμη τη 13η σύνταξη, την οποία κατάγγειλαν ως προεκλογική παροχή, ψήφισαν ως μόνιμο μέτρο και τώρα την καταργούν. Το αυτό και με το προσφυγικό - η Μόρια της προεκλογικής τους βαβούρας έφτασε, από 5.000 δυστυχείς, κοντά στις 20.000, αλλά ενώ τότε έφταιγε η ανεκτική Τασία, τώρα φταίει η γεωστρατηγική ακαταστασία.

Μιλάμε για χάλι μαύρο. Γιατί, απλούστατα, τους χαρακτηρίζει μια υποδειγματική ανικανότητα. Δείτε τα έργα του Κυριάκου και θα καταλάβετε. Όλο επικοινωνία, Μαρέβα, φιγούρα και φωτογραφίες, κι από τηγανίτες τίποτε. Δείτε τον Βρούτση, την Μενδώνη, τον Άδωνι, τον Σταϊκούρα.

Κολλημένοι νεοφιλελεύθεροι, κόλακες του Μητσοτάκη, αλλά ανίκανοι να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο. Κι έτσι ο μόνος που παράγει έργο και συνέπεια είναι ο Χρυσοχοΐδης. Που μάλλον γι’ αυτό τον έβαλε εκεί ο Κυριάκος. Να ξεβρακώνει κόσμο για να μην φαίνεται η γύμνια του ίδιου και της κυβέρνησής του.

Θανάσης Καρτερός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL