Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Η τακτική Χρυσοχοΐδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η τακτική Χρυσοχοΐδη

 Και αυτό γιατί η αστυνομία θεώρησε σκόπιμο να κάνει επιχείρηση με δακρυγόνα την ώρα που το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο που έκανε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου εξήγησε ότι επί δέκα χρόνια η εκεί κατάληψη δεν είχε απασχολήσει κανέναν. Οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν ότι το συγκεκριμένο κτήριο ήταν κατειλημμένο και, βεβαίως, τόσον καιρό κανένα ζήτημα ανομίας δεν είχε προκύψει.

Διασάλευση της τάξης προέκυψε όταν η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη και η σύγκρουση μεταφέρθηκε χρονιάρες μέρες στον δρόμο με τα καταστήματα. Άρα κάτι πήγε λάθος. Και το λάθος αυτό οφείλει ο Χρυσοχοΐδης να το εξηγήσει.

Μέσα σε δεκαπέντε μέρες είναι η τέταρτη φορά που η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη απασχολεί τη δημοσιότητα. Πρώτα ήταν η διαπόμπευση ενός νεαρού που είχε συλληφθεί στα Εξάρχεια και από τον οποίο δεν κινδύνευε η ασφάλεια κανενός. Ύστερα ήταν η καταγγελία μιας κοπέλας ότι η αστυνομία επιχείρησε να τη γδύσει στη μέση του δρόμου.

Μετά η απίστευτη περιπέτεια της οικογένειας Ινδαρέ, όπου η αστυνομία είπε καταφανή ψέματα και κατασκεύασε κατηγορίες για να μπαλώσει τις παραβάσεις καθήκοντος και την αυθαιρεσία της. Και τέλος το Μαρούσι, όπου τα ΜΑΤ, σαν σύνδεσμος πωρωμένων χούλιγκανς, κατεβαίνουν στον δρόμο για να πλακωθούν με τους οπαδούς των αντιπάλων.

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια σε έναν μήνα. Τώρα τα Εξάρχεια μεταφέρονται και σε άλλες γειτονιές. Κάτι δεν πάει καλά με την τακτική Χρυσοχοΐδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL