Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Α ΛΑ ΚΑΡΤ / Ο του Στεφανή στέφανος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α ΛΑ ΚΑΡΤ / Ο του Στεφανή στέφανος

Τελευταίο δείγμα: Του γράφει η "Εφημερίδα των Συντακτών" του Στεφανή ότι λέει παραμύθια για τα μεταπτυχιακά του, κι αυτός κάτι μπουρδουκλώνει αντί για συγκεκριμένη απάντηση. Και τσουπ η πατρίς: Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν, την ώρα που διαχειρίζομαι κρίσιμα για την πατρίδα μας θέματα!!!

Βρε άνθρωπε, που ήσουν μέχρι χτες και ένοπλος φύλακας της τιμής μας, τι πετάς την μπάλα στα σύνορα; Για το αν έχεις δυο μεταπτυχιακά σε ρωτάνε. Τι πας να μας τρομάξεις με τα λεπτά θέματα της πατρίδας που διαχειρίζεσαι; Αμ και το άλλο;

Ρωτάει ο ΣΥΡΙΖΑ πόση fake αριστεία θα αντέξει ο κύριος Μητσοτάκης και απαντάει ο αντ’ αυτού Πέτσας -μέγας ειδικός αυτός στην μπούρδα, όπως αποδείχτηκε με τον Διαματάρη, αλλά και προχτές με την επιχορήγηση των εφημερίδων- πόσο πατριώτης είναι ο Στεφανής. Και πόσο ενοχλεί τους αριστερούς που είναι ο Κέρβερος των συνόρων. Για να φτάσει στο εθνικοφρόνως μακάβριο, περί εκείνων που θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι.

Δηλαδή, όπως προκύπτει από τα ανωτέρω, η ανύποπτη πατρίς υποβιβάζεται σε κατάπλασμα για πάσης φύσεως παπάντζες, πλαστογραφίες, ψέματα, και fake πραμάτειες.

Άσε που το του Κυριάκου fake γίνεται μόλις τον στριμώξεις fuck - τους απάτριδες. Όσοι επικρίνουν τις πάσης φύσεως πλαστογραφίες, ψέματα, και πέτσινες αριστείες, κατηγορούνται ως υπονομευτές της εθνικής ομοψυχίας. Σε κρίσιμες ώρες, ταρατατζούμ. Πάμε δηλαδή καμιά εβδομηνταριά χρόνια πίσω, όταν κάθε αριστερός ή δημοκρατικός επικριτής του καθεστώτος άρπαζε ένα φάκελο, ναααα με το συμπάθιο, για να έχει να πορεύεται το επόμενο διάστημα της ζωής του ως εθνικώς ύποπτος.

Το θράσος όταν πιαστούν με το fake στην πλάτη θυμίζει πολιτικό τους πρόγονο σε μετεμφυλιακό κακουργιοδικείο. Οπλοφορούσε παρανόμως και αποπειράθηκε να φονεύσει τον υιό του, λέει ο εισαγγελέας.

Ναι, αλλά έδρασε κατά την Κατοχή υπέρ της πατρίδος, ως μέλος των ταγμάτων ασφαλείας, λέει ο συνήγορος.

Αθώος, αποφαίνεται το δικαστήριο!

Θανάσης Καρτερός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL