Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Ότι κατασκευάστηκε για να τραβήξει την προσοχή της κοινής γνώμης από τα τεράστια συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας. Ότι όλη αυτή η ιστορία είναι σκηνοθετημένη από τον Ρασπούτιν και κάτι φίλους του δικαστικούς. Και ότι η σκευωρία όπου να 'ναι καταρρέει.

Ωσπου δύο εκδότες αρχίζουν ξαφνικά να πλακώνονται μεταξύ τους. Και οι αδιανόητες κατηγορίες που ανταλλάσσουν μας προσγειώνουν ξανά στην πραγματικότητα. Μαθαίνουμε ποιον λάδωνε η Novartis για να εκμεταλλευτεί την επιρροή του στα υπουργεία Οικονομικών, Υγείας, Άμυνας, Ανάπτυξης και Παιδείας.

Ποιος χρηματοδοτούνταν με διαφημιστικά σποτάκια «κατά ριπάς» στις δημοσιογραφικές του εκπομπές. Ποιος έπαιρνε σε έναν μήνα όσα έπαιρνε ο άλλος σε έναν χρόνο. Ποιος εκβίαζε τραπεζίτες για να τον υπερδανείσουν. Ποιος ζητιάνευε από επιχειρηματίες για να ζει πολυτελώς. Ποιος έγλειφε κυβερνήσεις για να του χαρίσουν χρέη προς το Δημόσιο. Αλήθειες που πονάνε.

Δεν είναι καινούργια αυτά, διαπλοκή ονομάζονται. Και ο κόσμος τα ανέχεται γιατί δεν καταλαβαίνει ότι οι δοσοληψίες αυτές γίνονται με δικά του λεφτά. Είναι όμως διαφορετικό να τα ακούς από τα δικά τους στόματα.

Από τα ίδια στόματα που κάθε μέρα αναλαμβάνουν υπεύθυνα την ενημέρωσή μας και μας εξηγούν ότι η Novartis ήταν τίμια, ότι το πραγματικό σκάνδαλο ήταν οι προστατευόμενοι μάρτυρες που οσονούπω ξεκουκουλώνονται, ότι η ασυλία στους τραπεζίτες δόθηκε για να ρυθμιστούν τα κόκκινα δάνεια του κοσμάκη και ότι λαίλαπα για τον τόπο ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μπράβο, παιδιά. Συνεχίστε.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο