Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.1°C
4 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.5°C20.1°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C22.2°C
5 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
3 BF 26%
Α. Διαματάρης: Δεν πρόλαβα να υπηρετήσω τον απόδημο ελληνισμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α. Διαματάρης: Δεν πρόλαβα να υπηρετήσω τον απόδημο ελληνισμό

«Στους έξι, ακριβώς, μήνες που πρόλαβα να υπηρετήσω τον απόδημο ελληνισμό, από αυτό το πόστο, -γιατί όπως ίσως να γνωρίζετε υπηρετώ την ομογένεια των ΗΠΑ για σαράντα και πλέον χρόνια από τη θέση του εκδότη/διευθυντή του Εθνικού Κήρυκα- οι συνεργάτες μου κι εγώ εκμεταλλευτήκαμε κάθε ώρα και λεπτό για να υπηρετήσουμε τα κοινά συμφέροντα της μητέρας πατρίδας και του οικουμενικού ελληνισμού, να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Το αν και πόσο πέτυχα στην αποστολή μου δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά οι Έλληνες εντός και εκτός της Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Διαματάρης υποδεχόμενος τον νέο υφυπουργό Εξωτερικών.

Ο απερχόμενος υφυπουργός ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει αυτό το υφυπουργείο, το υφυπουργείο της καρδιάς μoυ». Πρόκειται, όπως υπογράμμισε ο κ. Διαματάρης, για μια τιμή που θα διαφυλάξει ως θησαυρό για όλη τη ζωή του.

Επίσης, ευχαρίστησε «τους ανθρώπους μου, τους απόδημους, τους Έλληνες του οικουμενικού ελληνισμού που είδαν τον διορισμό μου σαν να ήταν δικός τους, που με αγκάλιασαν με τόση αγάπη και που πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Αντ. Διαματάρης μετά τον σάλο για τα ανύπαρκτα πτυχία του

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός της αριστείας δεν τόλμησε να αποπέμψει τον υφυπουργό του παρά τις αποκαλύψεις

 

Αλ. Χαρίτσης: O διασυρμός της κυβέρνησης των αρίστων (Video)

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ή αποπέμπει τον κ. Διαματάρη ή κάνει τα στραβά μάτια ακόμα και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις «αρίστων»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL