Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έχουν ξεφύγει… Η αστυνομική βία στα Εξάρχεια, στο όνομα της μνήμης του Γρηγορόπουλου; (Video)

Τέσσερις φορές επικαλέστηκε την μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η αν. υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στο ΣΚΑΙ. Μνήμη, την οποία θέλει να μας πείσει ότι με την ακραία καταστολή και αστυνομική βαρβαρότητα στην οποία επιδόθηκε στα Εξάρχεια εναντίον διαδηλωτών, σέβεται και τιμά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΕΛΑΣ.

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι «η ίδια η Αστυνομία με το δελτίο τύπου ξεκαθάρισε ότι οποιεσδήποτε περιπτώσεις μπορεί να αξιολογηθούν, διότι υπάρχουν διαδικασίες εντός της Αστυνομίας να τις αξιολογήσουν. Η ίδια έχει και την εμπειρία και τις αρμοδιότητες και τη δυνατότητα επιμόρφωσης των στελεχών της που είναι άξια, ως προς την αντιμετώπιση κάθε γεγονότος, κάθε συμβάντος».

«Αυτά που ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μεγάλη απόσταση έχει από την πραγματικότητα;  Δεν βλέπει ότι ο κόσμος αισθάνεται ασφάλεια με το να τηρείται ο νόμος, για να διασφαλίζεται η δυνατότητα να τιμήσουν τη μνήμη του Γρηγορόπουλου» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο τρόπος μπορεί να αξιολογηθεί από τα αρμόδια όργανα. Όταν υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο λειτούργησε και τη 17η Νοέμβρη και στην επέτειο μνήμης του Γρηγορόπουλου για να μπορεί να τιμηθεί η μνήμη του Γρηγορόπουλου με τον τρόπο που πρέπει και όχι με τις μολότοφ και τα καδρόνια που αμαυρώνουν την μνήμη αυτού του παιδιού».

Τέτοια έγνοια για την «μνήμη» του παιδιού που στο όνομά της θα επιδίδονται σε «γιουριούσια» στα Εξάρχεια αφαιρώντας το δικαίωμα απόδοσης τιμών στο σημείο που δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όποιος περιμένει κοινωνική ευαισθησία από το Υπουργείο Παιδείας, να την ξεχάσει… η Αστυνομία, ξέρει και μπορεί και αυτοελέγχεται…

Είναι να απορεί μετά, κανείς που βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ το «αστυνομικό κράτος»;

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις